2821
2789

حسرت کادر درمان بودن قشنگ رو دلم مونده

لعنت به روزی که با دیپلم تجربی اومدم رشته الآنم

هرچی جلوتر میرم بیشتر متوجهش میشم

تا الآنم همش خودمو گول میزدم که نه صرفا تو رویای نوجوونیت موندی و بشین سر رشته الانت و سریع به پول برس

اما آخه به چه قیمتی.... از کتابا از درسای دانشگاهم متنفرم حالم ازشون بهم میخوره اونوقت میخوام با این روحیه برم سرکار باهاش ؟

ولی الان که شرایط سخت شده دیگه حس میکنم خیلی دیر شده واسه من

بخوام واسه سال دیگه کنکور بدم اونموقع سن ورود به رشته جدیدم ۲۴ـ۲۵ ساله و از همه بزرگترم ، اگرم به علاقه واقعی و قلبیم پزشکی برسم هم که باید سالها درس بخونم بی هیچ درآمدی ، کاری هم سراغ ندارم که با چنین رشته های سنگینی بشه همزمان انجام داد

رشته الآنم که حقوقه همه همسنم هستن و از این بابت حس بدی ندارم حتی داخلش زود به پول میتونم برسم ولی چه فایده که حالم باهاش بده

نمیدونم چیکار باید کنم با خودمو زندگیم

۲۳ سالمه و دیگه یه آدم بالغم چندروزه انقد گریه میکنم سر زندگیم که دلم میخواد خودمو بکشم خلاص شم

دلم با کنکور دادنه اما میگم بعدش تا کی باید از خانوادم پول بگیرم؟ تا کی باید سر پول مطیع اونها باشم؟حتی کی میخوام تشکیل خانواده جدید بدم ؟

خیلی خستم حس میکنم خیلی دیر شده برا همه چی و کاش قدر روزای۱۸ـ۱۹ سالگیمو میدونستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه هم سن نباشید تو کلاس کجای قضیه اس،؟ با بقیه هم سن باشی به چه درد میخوره چه مزیتی داره که اکثرا ...

من خودمم همکلاسی سن بالا زیاد دارم اما واقعیت اینه به موقع بری دانشگاه هم توان و انرژیت بیشتره هم تو زندگیت جلوتری و حس عقب موندنو نداری از بقیه

اگه 25سالته و شروع کنی

32سالگی تموم کردی!

و خودتو وسط ارزو هات میبینی چرا فکر میکنی دیره تو هنوز اوج جوونیتی هیچوقت برای بدست اوردن رویاهات دیر نیس

الان میگی دیره چند سال بعد میگی کاش همون روزا شروع میکردم

خانمی توی۵۰سالگی پزشکی خوندن و ۵۷-۸سالگی شدن پزشک

میگم که حقوق هنوز دانشجو ام اگر کنکور بدم و قبول شم که احتمالاً ترمای آخر مجبور به انصراف شم و ازش م ...

من دوستم ۲۴ سالگی کنکور قبول شد!

اصلا دیر نیست خودتو نجات بده

A💚جهان کوچک من از حضور تو زیباست...

اگه 25سالته و شروع کنی 32سالگی تموم کردی!و خودتو وسط ارزو هات میبینی چرا فکر میکنی دیره تو هنوز اوج ...

دقیقا از همین میترسم که به طمع پول نخونمم و برم سراغ کار مرتبط به رشته الآنم بعد به پولم که رسیدم عین چی باز پشیمون باشم 😞😓همیشه آدم منطقی بودم ولی الان اصلا دلم نمی زاره که یبار شانسمو امتخان نکنم درست میگین شمت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز