2821
2789

من هردفعه ک میرم برا سرماخوردگی میرم تو بخش ها و بقیه رو همنگامیکنم

همه بیهوش و کلی دستگاه بهشون وصل...

همیشه ارزو میکنمکاش جاشون بودم

خاطره ای دارین؟

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

بار یه پیر زنه رو روی برانکارد داشتن میاوردن میگف ننه تروخدا منو نبر ترو ابولفضل نبر من نمیخوام برم ای خدا دارم میگم نبر ننه نبر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من وقتی میرم بیمارستان یا درمانگاه دیگه رو به موتم. اصلا جون ندارم به کسی نگاه کنم.

اوه

من هروقت میرم برای سرماخوردگیه

مامانمو بردیم عمل قلب .دونفر بودن .مامانم رو خدا بهمون بخشید ولی همراهش یه اقایی بود اون فوت کرد .اون زمان که خبرو به اقوامشون دادن و همه زجه میزدن یادم نمیره ..

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ناشکری نکن هیچوقت این چیزا رو آرزو نکن آرزو کن اونا سلامتیشون رو به دست بیارن و شماهم دلت آروم بشه

تو بیمارستان خیلی چیزا دیدم که حالم خراب بشه تا مدت ها ولی بدترینش تو بخش کودکان بود خواهر کوچولوم تو بخش زردی بستری شده بود ی پسر کوچولویی بود در حد۶ ماه دور از اینجا سرطان داشت مادرش اومده بود به بقیه مادرا میگفت آریای من رفت داشت خداحافظی میکرد با مادرایی ک تو اون تایم دوست شده بود بعد اینکه رفت شنیدم این خانوم بچه دار نمیشد با کلی سختی بچه دار شده بود😭😭

یه بارم یه بچه دیدم زبونش قطع شده بود .خود بچه رو ندیدم اما پدرمادرسو دیدم حالم گرفت و اینکه اون زمان چه حسی داشتن و اینهمه علم هم هیچ کمکی نمیتونست بهشون کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فوت بچه پنج ساله🖤تا روزها حالم خراب بود

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

ناشکری نکن هیچوقت این چیزا رو آرزو نکن آرزو کن اونا سلامتیشون رو به دست بیارن و شماهم دلت آروم بشه ت ...

برای اونا ارزوی سلامتی میکنم برای خودم مرگ

ای وای

یبار اتفاقی برام بیرون خونه افتاد خلاصه کارم به اورژانس کشید منو بردن بیمارستان قسمت اورژانس

یه اقایی رو اوردن بغلم صورتش سمت من بود ازش سوال کردم چی شده جوابمو نداد

باز سوال کردم چی شده دیدم با چشماش فقط داره منو نگاه می کنه

ناراحت شدم گفتم برو بابا

بعداز 20 دقیقه پرستارا امدن بالا سرش گفتن فوت شده

من تشتکم پرید 20 دقیقه کنار مرده بودم داشتم باهاش حرف میزدم

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

یه بارم یه بچه دیدم زبونش قطع شده بود .خود بچه رو ندیدم اما پدرمادرسو دیدم حالم گرفت و اینکه اون زما ...

واااااای خیلی دردناکههه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز