2789

من قبلا خیلی موهام پر پشت بود یعنی یادمه اونقدر حجمش زیاد بود و سالم بود که از زیادی حجمش خسته بودم و میخواستم ببرم ارایشگاه حجمشو کم کنن

بعدش موهام شپش گرفت مجبور شدم پسرونه بزنم و یه مدت هم که باز بلند شد این سری کف سرم خوب بود ولی بر عکس نوک موهام تا وسط ساقه ها مو خوره داشتم...

حتی با دستگاهم یبار گرفتم موخوره هارو ولی دو ماه بعدش بازم در اومدن و حتی بیشتر...

از یه طرفم مامانم اونقدر گیر میداد و درک میکنم خب ناراحت بود همش میگفت زمین پر مو شده و اینا که واقعا قلبم شکست و رفتم به جای زدن تموم موهام فقط لیر زدم که مثلا هم اون موخوره ها بره هم پر پشت دیده شه چون سر اون موخوره ها رشدش ثابت بود و حتی کنده میشد چون تار مو ها ضعیف شده بود😭😭

الان خیلی افتضاححح رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته اصلا حس خوبی ندارم از اینکه پیش بقیه دخترای فامیل این وضعیت موهای منه🥲

و اینم بگم ۱۶ سالمه و ارثی هم نیست حس میکنم از استرس و فشار زیاد ایندست که اعصابم یه دقیقه آرومی نداره حالا اینم از یه طرف....

بنظرتون چیکار کنم؟ شامپو بیوکسین سفید خریدم دیگه خیلی نمیریزه موهام ولی خب با اون حجم از دست رفته چیکار کنم ؟؟ چه مدت بنظرتون طول میکشه که رشد کنه بنظرتون تا زیر کمر😢؟؟؟

لطفا بنویسین برام نیاز دارم الان به کمکتون💝🫶🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظر من بهتره بری دکتر تا خود درمانیچون من خودمم کلی خود درمانی کردم کلی هزینه کردم نتیجه چندان جا ...

اره منم هزینه کردم کلی روغن و اینا ولی خب...

اون متخصصی که میگید چه توصیه هایی میکنن یعنی مثلا چیزی تزریق میشه به کف سر یا مکمل و اینا تجویز میکنن؟

برای شما هم هورمونی و استرسی بود یا ...؟

اره منم هزینه کردم کلی روغن و اینا ولی خب...اون متخصصی که میگید چه توصیه هایی میکنن یعنی مثلا چیزی ت ...

برا من ارثی بود چون دکتر از روی الگوی ریزش موها میتونه بگه مشکلت چیه

و بله استرس هم تاثیر داره

آره قرص داد با تونیک و شامپو فعلا که نتیجه گرفتم

ولی گفت اگه نتیجه نگیری باید بیای پی آر پی یا مزوتراپی انجام بدن رو کف سرم

به نظر منم اگه میتونی برو پیش متخصص بهتر راهنماییت میکنن

برا من ارثی بود چون دکتر از روی الگوی ریزش موها میتونه بگه مشکلت چیهو بله استرس هم تاثیر دارهآره قرص ...

حتما میرم مرسی از پیشنهادت 🩷

اگه جسارت نباشه میتونم بپرسم هزینش چقدر شد تااینجا؟

حتما میرم مرسی از پیشنهادت 🩷اگه جسارت نباشه میتونم بپرسم هزینش چقدر شد تااینجا؟

هزینه دارو ها یا ویزیت ؟

قرص که فکر کنم سیصد اینا شد تونیک هم دو تومن

شامپو هم حالا برا ریزش مو نبود چون کف سرم التهاب داشت برا اون استفاده میکنم که قیمتش یادم نمیاد

اره منم هزینه کردم کلی روغن و اینا ولی خب...اون متخصصی که میگید چه توصیه هایی میکنن یعنی مثلا چیزی ت ...

من الان دارم میخک ورزماری و بابونه اسپری میکنم هر روز تقریبا

روغن نارگیلم بعد حموم هفته ای یه بار به موهای نمدار میزنم نمیدونم نتیجه بده یانه