من قبلا خیلی موهام پر پشت بود یعنی یادمه اونقدر حجمش زیاد بود و سالم بود که از زیادی حجمش خسته بودم و میخواستم ببرم ارایشگاه حجمشو کم کنن
بعدش موهام شپش گرفت مجبور شدم پسرونه بزنم و یه مدت هم که باز بلند شد این سری کف سرم خوب بود ولی بر عکس نوک موهام تا وسط ساقه ها مو خوره داشتم...
حتی با دستگاهم یبار گرفتم موخوره هارو ولی دو ماه بعدش بازم در اومدن و حتی بیشتر...
از یه طرفم مامانم اونقدر گیر میداد و درک میکنم خب ناراحت بود همش میگفت زمین پر مو شده و اینا که واقعا قلبم شکست و رفتم به جای زدن تموم موهام فقط لیر زدم که مثلا هم اون موخوره ها بره هم پر پشت دیده شه چون سر اون موخوره ها رشدش ثابت بود و حتی کنده میشد چون تار مو ها ضعیف شده بود😭😭
الان خیلی افتضاححح رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته اصلا حس خوبی ندارم از اینکه پیش بقیه دخترای فامیل این وضعیت موهای منه🥲
و اینم بگم ۱۶ سالمه و ارثی هم نیست حس میکنم از استرس و فشار زیاد ایندست که اعصابم یه دقیقه آرومی نداره حالا اینم از یه طرف....
بنظرتون چیکار کنم؟ شامپو بیوکسین سفید خریدم دیگه خیلی نمیریزه موهام ولی خب با اون حجم از دست رفته چیکار کنم ؟؟ چه مدت بنظرتون طول میکشه که رشد کنه بنظرتون تا زیر کمر😢؟؟؟
لطفا بنویسین برام نیاز دارم الان به کمکتون💝🫶🏻