2789

من چند سال پیش زمین خوردم بدجور

دنبالچه ام ترک برداشته بود خوب شد ب مرور

امروز رخت خواب ها رو جمع میکردم وحشتناک درد کرد

داد زدم رفتم گفتم مامان درد میکنه

انگار نه انگار چایی خورد

الان دراز کشیدم بلند میشم درد میکنه

چند سال پیش دکتر رفته بودم گفته بود درملن ندارع

نمیتونم پا شم 😭😭😭😭😭

عزیزمالان مامانت چایی رها کنه؟ خب خودت میگی درمان نداره بنده خدا چی کار کنه

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بت حق میدم درد داری ولی ب مامانت فش نده عزیز من 🤦🏻♀️🎀

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

اصلا درک نداره به شدت پسر دوسته الان داداشم بود خودش و جر داده بود

این بخشش واقعا بده حق داری

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
وا بچشه اگ یروزی اونم گف دخترم اونم محلش نزاره؟

محل نذاشتن با این رویه متفاوت عزیزم