2777
2789
عنوان

چرا بعضیا به خودشون این اجازرو میدن که به دهاتیا توهین کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا به ما شهریا توهین میکنیا؟؟؟هرکس شهری پس همه این صفات و داره و کسی که روستاییه صرفا از همه صف ...

والا الان خودش توهین نکرد ایا؟

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

هم توی دهاتی ها هم توی شهری ها آدم خوب و بد و دزد و متجاوز پیدا میشه.

نمی تونی بگی شهریا اینجورین ولی دهاتیا همه زحمتکشن  و همچنین برعکسش 

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

نه اين از شعورشونه

هرچي پزشك و مهندس كه همه باعث افتخارن

بيشتر اونايي كه تو شركتايي

و بيمارستان هاي امريكا و اروپا مشغول كارن

همه از روستاها و شهرهاي كوچيكن

فقط يه امار از اساتيد علوم پزشكي شيراز و تهران بگيريد ببينيد چندتاشون لر هستن

يا عز ساير طوايف

من لر رو مثال زدم چون دانشگاه شيراز همه رو معرفي كردن باورتون نميشه همه دهنشون باز مونده بود

زندگي قشنگه وقتي كنارمي

اونی که الان گفت شهریه تو خودم روستایی هستی فقط تو شهر ساکنی مثل من و بقیه ی آدما.اول روستا بوده بعد شهر بوجود اومده محض اطلاع 

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
شما چرا به ما شهریا توهین میکنیا؟؟؟هرکس شهری پس همه این صفات و داره و کسی که روستاییه صرفا از همه صف ...

من به شهریا توهین نمیکنم اینایم که گفتم صفات نیست یک واقعیته که هر روز تو اخبار و اینترنت هستن که همیشه هم تو شهرا اتفاق میفته وبه ندرت تو یک روستا همچین چیزی باشه 

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   
از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم😣😆

😛نگاه کن که خوبه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من به شهریا توهین نمیکنم اینایم که گفتم صفات نیست یک واقعیته که هر روز تو اخبار و اینترنت هستن که هم ...

دِ اینجوری نشد دیگگگه!!!!! باز ک همه رو انداختی گردن شهریا

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)