2777
2789
به اين نشانه ها بي توجه نباش نميخوام نگرانت كنم  ولي سعي من بيشتر استراحت كني من از روي تجرب ...

حتما با دکترم تماس میگیرم چون من شهرستانم و دکترم مرکز استان هستش 

ممنون

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
حتما با دکترم تماس میگیرم چون من شهرستانم و دکترم مرکز استان هستش  ممنون

انشالله كه خيره

مواظب خودت و ني ني باش

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اين نشانه ها بي توجه نباش نميخوام نگرانت كنم  ولي سعي من بيشتر استراحت كني من از روي تجرب ...

میشه بگین حلقه چیه؟ منم هفته ۳۱ هستم دو سه روزه انقباض دارم، با فاصله های بیست دقیقه یه ربع ،و هر انقباض در حد ثانیه اس،  که جمعا یکی دو ساعت کلا طول می‌کشه 

میشه بگین حلقه چیه؟ منم هفته ۳۱ هستم دو سه روزه انقباض دارم، با فاصله های بیست دقیقه یه ربع ،و هر ان ...

عزيزم من واقعا قصد نگران كردن شما مامانارو نداشتم

فقط تجربه خودمو گفتم

من انقباضات كم بود فكر نميكردم مسئله مهمي باشه همش فكر ميكردم رحمم داره بزرگ ميشه تا اينكه دردام شديدتر شد و قطع نميشد

رفتم بيمارستان گفتم دهانه رحمم باز شده و دچار زايمان زود رس شدم و چون ٢٠ هفته بودم و بچه بزرگ بود نميشد بدوزم چون ممكن بود كيسه آبم سوراخ بشه

برام حلقه پساري گذاشتن دهانه رحم رو بستن ولي استراحت مطلقم

زندگي يعني حس تو ،يعني لمس حضورت ، يعني خوشحالي من و بابا براي اومدنت