2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین 😥

3734 بازدید | 51 پست

بچه ها دلم میخواد زاار بزنم امشب اومدم به بابام بگم دختر خالم بازم توراهی داره یه جوری گفتم که فکر کردن خودمو میگم یه نگاهی از سره شوق بهم کردن که نفهمیدم چجوری در کسری از ثانیه چطوری بگم که فلانی رو میگم دومیشون تو راهه ..دلم آتیش گرفت کاش بتونم همیچین ذوقی رو واقعا تو چشمای پدر مادرم ببینم خواهرمم یازده ساله که بچه دار نمیشه دلم خیلی غصه داره برام دعا کنین دمه ماه رمضونی ..الانم پری نشدم هنوز خیلی از‌موعدش گذشته اما سابقه ی نشدن رو دارم و فکر نمیکنم این ماه هم باردار باشم تقریبا ده روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود اخرین پریودم هفت فروردین بوده ...توروخدا دعا کنین واسه منو خواهرم ..پس فردا مجبورم بی بی بذارم که مطمئن شم برای روزه های ماه رمضان ...اما میترسم از منفی بودنش  

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از صمیم قلبم آرزو میکنم که خودت وخواهرت هرچه سریعتر مامان بشین و پدر مادرتونم پدر بزرگ و مادر بزرگ

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

این چند روز انقدر خبر بارداری ناخواسته اطرافیان رو شنیدم که نگو البته خودشون نمیخواستن ..خواست خدا بوده ما کی هستیم که نخوایم ..

از طرفی براشون خوشحالم که باز هم مادر شدن 

از طرفی هم صبر کردن واسه ماهایی که منتظریم خیلی زجر اوره هر لحظش استرس داره که الان حامله ام یا نه الان پری میشم یا نه ..خیلی خوبه که یه هویی بفهمی بارداری بدون انتظار کشیدن

خدایا شکرت 😍😍😍اگه میشه لطفا سه تا صلوات مهمونم کنین ...ممنونم مهربوووناااااا💐 ان شاء الله خدا به انتظار همه پایان خوش ببخشه ...الهی آمین 🌷
ب حق همین شبایی ک در پیشه از خدا میخام ک بی بی چک پس فردا مثبت بشه  هم خودت هم خواهریت باردار ...

وای عزیزه دلم انقدر بغض دارم که با خوندن دعا های قشنگتون اشک تو چشام جمع میشه .واقعا فکر اینکه بی بی چکم مثبت باشه و باردار باشم انچنان ذوقی میاره تو دلم که تپش قبل میگیرم .رویای بارداری خواهرمو دارم هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد ان شاء الله

ایشالا الان نینی توی دلته 🤗بد به دلت راه نده گلم

واااای مرسی گلم ان شاء الله

از همتون ممنون که واسم دعا کردین ان شاء الله همتون حاجت روا بشین ....مممنوووونمممم