2777
2789

شوهرم شش ماهش بود که سارا با هزار ترفند خودش رو وارد زندگی پدر شوهرم کرد و مادرشوهر بیچارم رو فرستاد شهرشون و خودش جای اون رو گرفت ... چهره زیباتری نداش ولی اگر از من بپرسن میگم راهش رو با جادوجمبل درست کرده بود که پدرشوهرم به خاطرش همه پلهای پشت سرش رو خراب کرد...

اون هیچ وقت نتونست به شوهر من بهچشم پسرس نگاه کنه از همون اول بچگیش براش یه نامادری بود شوهرم می گه یه بار از صبح تا شب وسط زمستان گرسنه و تشنه میزاردش تو موتور خونه ساختمان و با یه چیزی خودش رو زخمی می کنه و می اندازه گردن شوهر من و پدر شوهرم بعد از دعوا اون رو میبره خونه مادربزرگش...اونجا بزرگمیسه

خیلی بی پشت. و پناه است از همه بدتر اینکه شخصی مدام ترور شخصیتیش می کنه هم اون رو هم من رو تو کل فامیل کمتر کسی که ما ببینه و یه جوری نگاهمون نکنه...

دو سال شوهرم مدام تعدیل نیرو می شه و هیچکی کس از فامیل هاش کمکمون نمی کنن تازه به اون کلی تیکه و کنایه و زخم زبون می زنن

راستش حالم خیلی بده احساس می کنم دارم کم میارم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحملش سخته همه ازمون بدگویی می کنن و ما رو قضاوت می کنن

تااخر نخوندم امااصلا برات مهم نباشه عسلم ما باید یاد بگیریم برای خودمون زندگی کنیم مهم نیس بقیه چی میگن یا چی فکرمیکنن

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
واقعا درد بدیه بی کسی... مادرشوهرم بعد از تولد پسرم اصلا نیومد ببینتش ... یه جوری داره با فراموش کرد ...

بهتر

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

ما ادم ها خیلی عجیبیم من از بی کسی هام خیلی درد می کشم از اینکه یه پدر شوهری یا مادرشوهر ندارم که دلش به حال بچه اش بسوزه دستشرو بگیرن خیلی دلشکسته ام ... چند وقت پیش هم یه طلسم تو خونمون پیدا کردم...

وای خدا رحم‌کن‌ما ازیطرف بوم‌افتادیم‌استاتر ازطرف دیگه.من دلم‌میخاد مادرشوهرم‌کمتر مارو جلوی همه نشون بده اونجوری ماهم معذبیمو نمیتونیم‌خود واقعیمون باشیم توی جمع چون همه انتظارشون ازما بالاست.

تحملش سخته همه ازمون بدگویی می کنن و ما رو قضاوت می کنن

عزیزم خوبی توی تاپیک دیدم گفتی بندناف دورگردن جنینت بودزودترزایمان کردی میشه بگی ازکجافهمیدی یعنی ازچندهفته فهمیدی وچنددوربوده توچه هفته زایمان کروی 

بعدضریان قلبش توهمه نوارقلباش کم میشدیایخطدرمیون بود

من امروزوارد۳۶هفته شدم

ازچهارشنیه خیلی اتفاقی فهمیدم بندناف دورگردن جنینمه ازنگرانی خواب ندارم نوارقلبشم یجاهایش افت ضربان داره 

مثلاتو۳۰دقیقه ۴جاش افت داره 

بعدبیوفیزیکالم خوب بود

ولی حرکات جتینم نسبت ب قبل ک خیلی پرجنب جوش بودکمترشده بازم زیاده ولی مقایسه میکنم ارومتره 

دکترم میگ تاحرکاتش خوبه بچه رودرنمیارم 

بره دستگاه ولی من خیلی میترسم یوفت خفه نشه اون تو

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم خوبی توی تاپیک دیدم گفتی بندناف دورگردن جنینت بودزودترزایمان کردی میشه بگی ازکجافهمیدی یعنی از ...

بله منم از 36هفتگی همین مشکل رو داشتم دکترها نفهمیدن تا 38هفته مدام تحت کنترل بودم 38هفته ارژانسی رفتم اتاق عمل دکتر می گفت پسرم انقدر بندناف دور وردنش پیچیده بود داشت خودش رو دار میزد...نگران نباش دیگه توکل به خدا...

بله منم از 36هفتگی همین مشکل رو داشتم دکترها نفهمیدن تا 38هفته مدام تحت کنترل بودم 38هفته ارژانسی رف ...

ای وای چجودی نفهمیدسونوونوارقلب نمیرفتی؟؟؟

حرکاتش کمشده بود؟؟میشه یکم توضیح بدی 

ببین  من جنینم کلاپرجنب جوش بوداراول 

یهفته ای بودک حرکتش کمترسده بوداالبته خیلی زیادنه یکم 

من اتفافی nstدادم دکترم ازروی نوارشک کرد ب بندناف 

گفتش ک احتمالابندناف پیچیره چون تونوارنیم ساعته ۳یا۴جابودک افت ضربان قلب داشت 

بعدسونورفتم تاییدکردبیوفیزیکالمم خوب بود

الان مشکلم اینه حرکاتش خوبه ولی بندناف درگردنش وافت ضربان یجاهایی نونواراهست 

دکترم میگ چون حرکتش خوبه الان درنمیارم 

ولی من وافهامیترسم 

وخدایی که بشدت کافیست