نمیخوام نگرانت کنم ولی تو این همه سقط و نازایی اگ بیاری بهتره .......تو همین نی تی سایت ببین چندین نفررررررررررررر در ارزو مادرشدن هستن
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتی شوهرش نمیخواد چجوری بیاره؟! مردرم راضی کنه بزور پس فردا میگه من نمیخواستم تو خواستی!
هرجور شده بشینه باهاش صحبت کنه دلیل بیاره
همین مردایی ک اول میگن نمیخوایم خدایی نکرده بعد چن وقت ببینن زن بچه دار نمیشه یا سقط میکنه اخمو تَخمشون شروع میشه
همین اتفاق واس خواهر من افتاده شوهرش نمیخواست مخالف مخالف بود بعد دوسال ک اقدام کردن خواهرم چن بار سقط کرد حرفا شوهرو مادرشوهر شروع شد
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
هرجور شده بشینه باهاش صحبت کنه دلیل بیاره همین مردایی ک اول میگن نمیخوایم خدایی نکرده بعد چن ...
سقط ربطی به جلوگیری نداره مگه اینکه ی مشکلی وجود داشته که با جلوگیری بدتر شده باشه کسی که مشکلی نداره با جلوگیری نازا نمیشه باید این خانومم بره دکتر معاینه بشه دکتر بگه که میتونه فعلا جلوگیری کنه و اینکه بعدا اقدام کنه بچه دار میشه یا نه
هرجور شده بشینه باهاش صحبت کنه دلیل بیاره همین مردایی ک اول میگن نمیخوایم خدایی نکرده بعد چن ...
سقط ربطی به جلوگیری نداره مگه اینکه ی مشکلی وجود داشته که با جلوگیری بدتر شده باشه کسی که مشکلی نداره با جلوگیری نازا نمیشه باید این خانومم بره دکتر معاینه بشه دکتر بگه که میتونه فعلا جلوگیری کنه و اینکه بعدا اقدام کنه بچه دار میشه یا نه
سقط ربطی به جلوگیری نداره مگه اینکه ی مشکلی وجود داشته که با جلوگیری بدتر شده باشه کسی که مشکلی ندار ...
ببخشیدا من نگفتم ک اگ جلوگیری کنه سقط میکنه البته دور از جونش ..خیلی از سقطا الان دیگ دلیل خاصی ندارن خود من بدنم هیچ مشکلی نداشت قبل بارداریم سونو همچی رفته بودم بعداینک باردار شدم ب من گفتن تهدید ب سقطی باید مراقبت کنیو طول سرویکست کوتاهه ..
ایا این چیزا مشخص میکنه قبل بارداری ؟
نظرا متفاوت هرکسی ی نظری داره منم نظرمو گفتم