2777
2789
عنوان

به دادم برسید بگید چیکار کنم

528 بازدید | 57 پست

خانوما چند سال پیش یارانه برادرم قطع شد ولی دوباره ثبتنام کردیم بهد چند ماه دوباره اومد رو کارت ولی من به خونه نگفتم یارانه داداشمو به جای یارانه خودم میبردم و درواقع ما چهار نفر بودیم ولی من پول یارانه داداشمو میدادم به بابام الان داداشم زنگ زد و گفت کارت و بیار رفتم پرسیدم یارانه اومده رو کارت یقه بابامم گرفته باید مال چند سالو بهم بدی شماها میگین چیکار کنم بحث ابرومه درواقع چند سال دزدکی یارانه خودمو بردم کمکم کنید دارم سکته میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردی یا مجردی؟

زنگ بزن به داداشت بگو بابات گناه داره.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من نفهمیدم کی یارانه ی کی رو خورده

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

ب دادتشت بگو نهایتا دعوا میکنه و ی سال قهر ولی اینجوری بد میکنی ب بابات توهین میشه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

پولشو پس بده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
یارانه داداشم چند سال پیش اومد رو کارت من نگفتم که بتونم یارانه خودمو ببرم و ینی 180میومد رو کارت من ...

داداشم واسه هزار تومن ابرو دادمو میبره درواقع پول یارانشو میدادم به بابام الان چند ماهه ازدواج کردم و کارت اونا پیش منه براشون میگیرم و براشون میفرسم