2821
2789

سلام راستش من کم و بیش چند قسمتی از محکوم رو دیدم یعنی کامل همه قسمتها رو نگاه نکردم تا جایی که فهمیدم مهران غفوریان همه این کارها رو کرده و مظنون اصلی اون هست فقط من نفهمیدم این وسط بهمن که چندقسمت قبل جنازه ش پیدا شد که اعتراف کرده بود بعد فهمیدن نه اون قاتل نبوده و عقیل که الان دنبالشن این دو نفر دقیقا چه ربطی به مهران غفوریان دارن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنو معلوم نشده ک مهران کاری کرده باشه الان مقصر عقیله

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
مهران وکیل پسر عقیل بوده که ساره بیات حکم گناهکاریشو تایید کرده

اخه اون که گفتن ساره بیات حکمش رو تایید کرده باباش رو نشون دادن مریض احوال بود پرستار داشت گفتن یکی پول به حساب پرستار واریز میکنه من نفهمیدم عقیل کیه

اخه اون که گفتن ساره بیات حکمش رو تایید کرده باباش رو نشون دادن مریض احوال بود پرستار داشت گفتن یکی ...

نه اون بابا بزرگ اونیکه اعدام شده بود که رو ویلچر بود یعنی پدر عقیل ،عقیل بابای پسره ست

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز