2777
2789
عنوان

همراه اولی ها بیاین

125 بازدید | 14 پست

بچه ها من برای اولین بار میخوام بسته آلفا هفتگی بگیرم بنظرتون اینترنت نامحدود شبانه بهم تعلق میگیره یا نه؟

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلا همراه اول ٣ببعد رايگانه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چرا تعلق نگیره😒😒😒

اخه الفا بعضی از بسته هاشو برداشته تازشم من سیم کارتمو ۴ جی کردم ۱۵ گیگ بهم تعلق نگرفت

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

اوکی

فک کنم واسه اون چن روزی ک سیستمشون تو بروزرسانی بودش

این تعرفه رو ارائه دادن

و ب همین زودیا هم فک کنم برش میدارن

اینو دادن ک از خشم مشترکینشون کم کنن واسه اون چن روز بروزرسانیشون😅

۳ تا ۷ فک کنم!

...Life is a big lie 
فک کنم واسه اون چن روزی ک سیستمشون تو بروزرسانی بودش این تعرفه رو ارائه دادن و ب همین زودیا هم فک ...

نميدونم تا كي باشه

والا همراه اول درديش زياده مثلا من يادمه چك كردم ٢٠٠ مگ داشتم گوشيمو گذاشتم كنار بدون استفاده بعد ٣دقه نت كه تموم شده بود هيج شارزمم رفته بود

ولي ٥-٦ماهي بيشتره كه ٣ببعد رايگانه حالا تاكي باشه خدا عالمه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

من بسته گرفتم ولی نامحدود شبانه بهم تعلق نگرفت