2777
2789

دوستان من این ماه بعد از حدودا یکسال اقدام(البته چون پرولاکتین بالا داشتم این وسطا چندماه دکتر گفت جلوگیری داشته باشم تا پرولاکتینم پایین بیاد)عکس رنگی گرفتم آزمایش خون هم دادم همسرم هم ازمایش داده همه چی خوب بوده حتی پرولاکتینم که همیشه یا بالا بوده یا پایین بوده اینسری تو رنج بود.

امروز جواب همه این ازمایشات رو بردم پیش دکتر گفت همه چی عالیه و رحنتو و لوله هات هم بازن (و اینکه من هر سری سونوگرافی میشم دکترم میگه تخمک های خیلی خوبی داری) ولی گفت این ماه اقدام نکن چون عکس رنگی گرفتی تخمکت اشعه خورده از ماه بعدی اقدام کن.البته خود دکتر گفت همچین چیزی تو هیچ کتابی نوشته نشده که نباید همون ماه اقدام کرد.

از اینکه هی مجبورم فاصله بندازم خسته شدم خواستم بپرسم کسی بوده که تو همون سیکلی که عکس گرفته حامله شده باشه و آیا مشکلی پیش اومده برلش یا نه؟

چون الان وضعیتم خوبه دوست دارم این ماه امتحان کنم ببینم چی میشه چون میترسم دوباره پرولاکتینم بالا پایین بشه

اتفاقا میگن خوبم هس رحم پاکسازی شده لوله ها باز هستن و بهترین موقع اقدامه

منم چون تو نت زیاد خوندم که خیلیا ماه اول باردار شدن خواستم ببینم اگر مشکلی پیش نمیاد منم اقدام کنم.

اگه کسی تجربه مشابه داشته میشه راهنمایی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.