2777
2789
عنوان

اسپرم اهدايي...اصفهاني ها بيان لطفا وخانوما نابارور

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 80 پست
به منم بگو عزیزم بخدا منم همین مشکلو دارم اقلا این جوری مامان بشیم 

باشه عزيزم ولي دوست اصفهاني مون هنوز جواب نداده

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات گرفت میتونی به منم بگی ادرسشو تو خصوصی اخه منم همین مشکلو دارم 

نه نگرفت.بعدشم قبل 96 انجام میدادن که همون دکترم گفت دفعه آخرته میتونی از اهدایی استفاده کنی چون غیرقانونی شد.

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزیزم به تاپیک امید زندگی سر بزن. خیلی از خانمها بودن که زیر تظر همین دکتر اهدایی گرفتن و با آی یو ا ...

عزيزم. ميشه اونجا ريپلايي ام كني من تازه عضو شدم نميدونم تاپيك هارو ازكجا پيداكنم

اونجا نمیشه که ریپلای کرد. آدرسشو ببینم میشه گذاشت

باشه عزيزم منتظرم😘😘😘😘😘😘😘

من آدرس جدیدشو گذاشتم. قدیمیه خیلی حجمش بالا رفته جدید ساختن. اما خیییلی از خانمها اونجا نتیجه گرفتن. همونجا سوال بپرسی راهنماییت میکنن که غیر از اصفهان دیگه کدوم شهرها هم انجام میدن

من آدرس جدیدشو گذاشتم. قدیمیه خیلی حجمش بالا رفته جدید ساختن. اما خیییلی از خانمها اونجا نتیجه گرفتن ...

اره عزيزم الان دوباره زنگ زدم ديشب پيدا كردم ازبس سرچ كردم. اينبار صداش نرم تر بودتمام سوالام بجزهزينه شو پرسيدم خيلي خوب جواب داد تازه گفت الان ك پريودم ام. اگه تا پنجشنبه برم اگه فوليكول داشته باشم همين سيكلم ميتونه 

اميدوارشدم

نگران نباش عزیزم. این روزها میگذره. منم شرایط شما را داشتم. البته با آی وی اف الان بچم کنارمه

من موندم بين اي وي اف مجدد وامتحانش ودرداش يا اينو برم