الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من گاهی هیچی روم جواب نمیده نه روغن زیتون نه کیوی نه خاکشیر .... میرم داروخونه دو تا قرص میگیرم زود خوب میشم. بعدش تا مدتی رعایت میکنم برنج و ماست و فست فود نمیخورم
فقط زیاد نخور که روده هات تنبل نشه
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
درمان فوری که بخوای قرص سیلاکس ی دونه بخور ملینه ولی دوتا اسهال میاره. ولی در کل اگ می خوای کلا درمان بشه باید ریشه یابی کنی که چرا همش یبوست داری. کم آب می خوری یا غذاهایی که می خوری کم فیبرن یا حتی می تونه به علت استرس و اینا باشه. در کل بگرد علتشو پیدا کن از ریشه درمان کنی
برگ سنا از عطاری بگیر دم کن بخور مثل چایی عالیه و تاثیر گذار
بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
بپر عطاری 2تومن برگ سنا بخر بگو برا یبوست میخای ن تنها یبوستت رفع نمیشه بلکه کلن ریشه کن میشه
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله