2777
2789

سلام دوستانمن تازه فهمیدم که این بیماری رو دارم و الان استرس گرفتم که آیا دیگه باید قید بچه دار شدنو بزنم؟ 

دلم گرفته واقعا

ریسک بچه دارشدن با احتمال سقط از یه طرف موندن بچه و احتمال نقص بچه یا لب شکری شدن یا هرچیزی توی این مباحث داره عذابم میده

آیا کسی از شما بارداری با این بیماری رو تجربه داشته؟

چه داروهایی میدن که مشکلی پیش نیاد

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
واا منم دارم. 

دارو چی میخوری؟tpo چنده؟

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا منم دارم. 

بچه داری؟

منظورت کمکاری تیروئیدهست همونی که تاآخرعمربایدقرص براش خورد؟؟؟؟

بیماری هاشیموتو باعث کم کاری میشه ولی در اصل بیماری خود ایمنی هست که باعث میشه گولبولهای سفید بدن فکر کنن تیروئید یه چیز اضافه است و از بین ببرنش

همینطور وجود یه موجود جدید توی بدن رو

بیماری هاشیموتو باعث کم کاری میشه ولی در اصل بیماری خود ایمنی هست که باعث میشه گولبولهای سفید بدن فک ...

اره خودایمنیه. سیستم ایمنی بدن تیرویید رو از بین میبره. علایم و درمانش مثل کم.کاریه 

علایمش چیه دقیقا .تیروئید هس؟؟؟ من از چهارده سالگی تیروئید دارم .یه قرص لووتیروکسین میخورم ‌.تیرویید با این فرق داره مگه؟؟؟

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .
نه والله. اما با دارو کامل کنترل میشه. هیج مشکلی هم پیش نمیاد 

دارو برای کم کاری میدن برای تی پی او که دارویی نمیدن. الان شما تی پی او تون چنده؟

بیماری هاشیموتو باعث کم کاری میشه ولی در اصل بیماری خود ایمنی هست که باعث میشه گولبولهای سفید بدن فک ...

آهان. من یه دکتر رو‌بهت معرفی میکنم کارش عالیه تو این زمینه. حتما باید تحت نظر پزشک باشی سرخود باردار نشی گلم.

ولی هیچ غصه‌نخور. به راحتی میشه بچه دار شد و نگهش داشت فقط حتماااا باید مدام چک بشی و‌داروهای خاصش رو‌بخوری عزیزم

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم

اوکی فهمیدم چون خودمم اینجوریم ولی دکترم گفت قرصت روبخوری همیشه مشکلی نداره بچه دارشدنت درضمن من یه دختر9ساله سالم وباهوش هم دارم خداروشکر.الانم برای دومی اقدامم دکترگفت لووتیروکسین روبخوراقدامتم داشته باش مشکلی نیست

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دارو برای کم کاری میدن برای تی پی او که دارویی نمیدن. الان شما تی پی او تون چنده؟

نپیدونم فوق تخصص عدد بهم گفت هاشیموتو داری. تا اخر عمر هم باید بخوری. دیگه کلا تیروییدت هوزمون تولید نمیکنه