2777
2789
عنوان

عایا این بی بی چک مثبت است؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبته مبارکهههه😍😍

عزیز دلم از ته دل برات میخوام خیلی زود حامله بشی انتظار خیلی سخته خودم کشیدم برا اولی که چهار ماپیش سقط شد تو8هفتگی چهار ماه تواقدام بودم ولی اینبار بعدسقط همون یه ماه اقدام حامله شدم خیلی میترسم انشالا خدا دلش بسوزه برام نگه دارش باشه

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
به سلامتی،مبارکه.😍😍😍برای منم دعا کنید شوهرم راضی به بچه دوم بشه،دخترم خییییلی ناراحته😟

حتماااا بيار 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
مباركهههههه 😍😍😍😍براي منم دعا كن اين ماه بي بي چك مثبت ببينم😢😢😢

برات ازته دلم دعا میکنم به زودی نی نی بیاد تودلت خانمی.من تجربه تلخ یه سقط داشتم خدا کنه این یکی سالم بیادبغلم

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

مبارکه عزیزم

اتفاقا امروز صبح منم بی بی چک گذاشتم منفی شد چقدر ناراحتم از دوستان یا آشناهای شما کسی بوده که دو روز بعد موعد پریود بی بی چکش منفی شده باشه ولی باردار بوده  

واسه چی سقط کردی گلم؟ 

عزیزم تو 8هفتگی سقط شد چهاروز قبلشم رفته بودم سونو قلب قلبش تشکیل شزه بود.روز قبل سقط مهمون داشتم فعالیتم زیاد.شبش هم نزدیکی داشتم صبحش ساعت6افتادم خونریزی نمیدونم چرا.دکتر گفت شایعه سقط اول