2777
2789
عنوان

شما هم با مسئولیتی شوهرتون درگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست
منم معتقدم اینا بخاطر اینه که توی خونه ای بزرگ شدن یاد نگرفتن اینجورین

مادرشوهر من خودش اینکارارو انجام میده

پدرشوهرم همش درگیر کارش,,فکر کن مادرشوهرم خودش کولرو راه میندازه,,خودش ریزه کاریارو انجام نیره,,اینارو پرو کرده,,

من یبار نزاشتم کسی آشغالارو بندازه,,چون خانوادم میومدن میدیدن اشغال هست میبردن 

گزاشتم تو خونه موند گندید,,شوهرم اومد خودش خجالت کشید,,ما فقط سر آشغال داستان داشتیم

آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرمنم همینه اما من بیخیالم  اشغالا اونقد میمونه تا مهمون بخاد بیاد ببره یعنی خدا نکنه چیزی ...

آخه آدم وقتی مهمون میاد شرمنده میشه

خونه ماهم طبقه 4نمیشه خودم بب م

بچمم کوچیکه پمپرزاش تو توالت میمونه آدم حالت تهوع میگیره وقتی میره دست به آب

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  
خیلی سخته ولی هیچ وقت خودت انجام نده بعدم خودتو بزن به بی خیالی   بشو بدتر از خودش اونوقت درست ...

باید همین کار کنم

برو یه برقکاربیارعوض کنه اجرتش روبده بعد ازشوهرت بگیر بعد هربار اتفاقی میفته بگو الان زنگ میزنم بیان ...

شوهرم خودش برقکاره

کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره همینه

آخه آدم وقتی مهمون میاد شرمنده میشه خونه ماهم طبقه 4نمیشه خودم بب م بچمم کوچیکه پمپرزاش تو توالت م ...

میفهممت دقیقا . منم باردارم اشغالارو نمیشه ببرم اما کلا اگر بیخیال باشی واسه خودت بهتره...

من اوایل حساس بودم و همش دعوام میشد اما خودمو زدم بهه بیخیالی ... یعنی باورت میشه اگه خونه مثل دسته گل تمیز باشه با موقعی که همه چی بهم ریختست براش هیچ فرقی نداره . منم دیگه وقتممو برای نظافت نمیزارم

خداروشککر الان کسی سرزده خونه ادم نمیاد . میزارم هر وقت کسی خواست بیاد با هم تمیز کنیم . اینجوری خودشم کمک میکنه چون تایم کمه و کلی ریخت و پاش هست.

مخصوصا از موقعیی که باردار شدم که چون استراحت داده بود پزشکم بهم دیگه کلا بیخیالم . فقط در حد اشپزخونه مرتب باشه رو انجام میدم که خودم برای اشپزی و ... اذیت نشم برا بقیش اصلا نه انجام میدم نه حرص میخورم.

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

اینا به تربیت خونوادگی مربوط میشه

مادرشوهرمنم تز بس همه کاراشونو کرده

بهشون مسئولیت ندادن

حتی ماشینشم پدرشوهرم میشست

الان زیربار اینجورمسئولیتا نمیره🤣

با اینکه پسرم کوچیکه سعی میکنم مسئولیت پذیری رو یادش بدم

یه مدت ول کنی خودتم عادت میکنی و میبینی تنبلی چه خوبه  

منم کارمندم 2 ونیم میام خونه تا یه چیز بخورم و بخبم و بیدالرشم میشه 5 و نیم دیگه تایم زیادی ندارم که بخام خودم تنها همه کارارو بکنم

جونمو از سر راه که نیاوردم .... بعدم اگر همسرم براش اهمیت داشت انجام میدادم اما وقتی میبینم براش اصلا فرقی نداره که همه جا تمیز باشه یا کثیف باشه !!اصلا بیکارم مگه خودم رو اذیت کنم

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
میفهممت دقیقا . منم باردارم اشغالارو نمیشه ببرم اما کلا اگر بیخیال باشی واسه خودت بهتره... من اوایل ...

شوهرمنم اصلا کار کردن من نمیبینه صحبی بهش میگم پا درد وکمردرد شدم ازبس وایستادم پای ظرفشویی میگه دوتا تکه ظرف میشوری چقد غرمیزنی تو کارنکرده ای از پس کا ای خودت برنمیای

شوهرمنم اصلا کار کردن من نمیبینه صحبی بهش میگم پا درد وکمردرد شدم ازبس وایستادم پای ظرفشویی میگه دوت ...

البته هسر من اینجوری نمیگه هیچوقت تشکرم میکنه اما اصلا در کل براش فرقی نداره

منم میبینم فرق نداره میگم بیخیال

جدی میگم یمدت بیخیال بشوو.... کمکم خودتم عادت میکنی به این حالت . من که عادت کردم . حرصم نخور الکی ... پوستت خراب میشهههه  

یه مدت ول کنی خودتم عادت میکنی و میبینی تنبلی چه خوبه     منم کارمندم 2 ونیم میام خونه تا ...

من ی بدی که دارم باخواهرشوهرم تو ی مجتمعیم بعشی وقتا عصر بیخبر میاد خونمون خونه اون اینقد تمیز وبرق میزنه وقتی میاد من همینطور رنگ به رنگ میشم....شوهرمن نه تنها کارنمیکنه بدتر کثیفم میکنه هی ظرف برمیداره ی چی میخوره ومیذاره لباساش هرجا درمیاره میریزه