2777
2789

سرکار بود تمام که شد به گفتم مریضم باهم بریم دکتر

ساعت ۱۰ شب بدون اینکه بهم اطلاع بده دیرتر میاد رفت سر شغل دومش...ساعت ۱۱نیم شب بهش زنگ زدم میگه کارمو انجام بدم میام منم اعصابم بهم ریخت قط کردم با ماشین خودم رفتم ساعت ۱۲ نیم شب میام خونه یه زنگ نزد که چکار کردی

یک میاد میگه چرا تنها رفتی تو لوس شدی خیلی بی معنی گریه میکنی حالا ۱۲ میرفتیم چی میشد

گفتم تو یه زنگ نزدی بگی دیرتر میام....اصلا اینا به کنار حس مسئولیتت کجا رفته که نیومدی خونه از حال خوب من اطمینان حاصل کنید بعد بری سرکاری که کلیداشم دست خودته ....

بچه ها دارم روانی میشم از دست این کاراش میگه تو همه چیو گنده میکنی این رفتارها تو که نرمال نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کار اهمیت میده چون پول مهمه

حالا مریضی خطرناک که نداری فوقش مسمومیتی سرماخوردگب چیزیه دیگه به خاطر اینا که نمیتونن از کارشون بزنن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مریض شم عصبانی میشه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

قبل ازدواج لطفا درک کنید مردا مثل خانوما احساساتی و جزئی نگر نیستن خب اون چمدونه روحیه ی تو حساسه باید اول تو تو اولویت باشی

باید بهش میگفتی من دلم میخواد وقتی حالم بده همسرم درکم کنه همراهم باشه و..

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️