2777
2789
عنوان

نخود فرنگی

533 بازدید | 13 پست

شما برای غذای بچتون ازنخود فرنگی کنسرویی استفاده میکنین؟ یا خودتون فریز کردین؟ اصلا الان نخودفرنگی تازه تو بازارهست؟

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جوری باید فریز کنم؟ بچم خیلیدوست داره؟

بعضيا ٢،٣ ديقه ميندازن تو آب جوش يه شوك ميدن بعدا فريز ميكنن من همينجورى دون ميكنم خام خام فريز ميكنم هيچ طوريشم نميشه،منم خيلى دوس دارم مخصوصا خورشت شو☺️

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
بعضيا ٢،٣ ديقه ميندازن تو آب جوش يه شوك ميدن بعدا فريز ميكنن من همينجورى دون ميكنم خام خام فريز ميكن ...

ممنون عزیز

تاحالا تو خورشت نخوردم همش نو پلو ریختم

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  

من دون شده خریدم از تجریش کیلویی ۸ تومن. من همه مواد رو خام فریز میکنم. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ممنون عزیز تاحالا تو خورشت نخوردم همش نو پلو ریختم

اين خورشتشه خواستى درست كن معركه است،قشنگ بذار جا بيوفته 😍

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
دون نشده خریدم کیلویی ۳تومن گذاشتم جلوی شوهر و دامادمون دونش کردن😂

اخه نصفش پوست و غلافه😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀