2777
2789
عنوان

٣٨ هفتگي

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست
وای چه ریلکسی خوب پاشو یه سر برو بیمارستان معاینه شو انتظار داری کاربرای نی نی سایت بزائونَنِت خوا ...

عزيزم من ايران نيستم اگ برم بيمارستان تا فردا اين موقع هيچ كاري واسم نميكنن انقدر منتظر بايد بشي ك ميگي غلط كردم اومدم 

ميدونم كسي كاري نميتونه كنه واسم فقط سوال پرسيدم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههههه ولي قابل تحملع اونطور نيس ك جيغ بزنم  من اصن تجربه ندارم از درد زايمان

منم دقیقا مثل الان تو بودم از غروب شروع شد ولی جدی نمیگرفتم ولی آخر شب دیدم داره هی شدید میشه و فاصله ی دردها هم کم میشه رفتم بیمارستان گفت دهانه رحمت بازه و دوساعت بعدم‌زاییدم

منم ۳۸ هفته ام پر شده بود و اول ۳۹ بودم

بنظرم‌برو بیمارستان

ینی چشماش چه رنگی بود💔
مواظب باش منم اینجورم.ولی ن زیاد هرگونه لک خونریزی یاخیسی داشتی یاسفتی شکم یااینکه.حرکات بچه رو کنتر ...

حركتا بچه نرماله ولي وقتي تكون ميخوره لگنم خيلي درد ميگيره 

عزيزم من ايران نيستم اگ برم بيمارستان تا فردا اين موقع هيچ كاري واسم نميكنن انقدر منتظر بايد بشي ك م ...

مگه نمیگن خارج ایران فقط طبیعی؟

شما چجوری وقت سزارین داری؟

ینی چشماش چه رنگی بود💔
عزيزم من ايران نيستم اگ برم بيمارستان تا فردا اين موقع هيچ كاري واسم نميكنن انقدر منتظر بايد بشي ك م ...

من خودم ۳۸ هفته سزارین شدم اما هیییچ درد و علائمی نداشتم

به هرحال احتیاط کن استراحت کن و زیاد ورجه وورجه نکن فعلا

منم دقیقا مثل الان تو بودم از غروب شروع شد ولی جدی نمیگرفتم ولی آخر شب دیدم داره هی شدید میشه و فاصل ...

ديشب خيلي درد داشتم بلند شدم ي دوش گرفتم ديدم كم شد درداش 

امروزم كم شده بود كلا 

الان دوباره شروع ساعت دوازده شبه 😞 دخترمم خوابه هيشكي نيس بياد پيشش 

حركتا بچه نرماله ولي وقتي تكون ميخوره لگنم خيلي درد ميگيره 

اشکال نداره چون اومده پایین اینجوره فکرکنم.سزاختیاری میکنی چون.بدنت.واسه طبیعی امادست

خدایا پسرموسالم و سلامت برسون بهمون🌺🌺ت🌺🌺

چراهفته دیگه!الان ۸هفتت تموم شده میتونی سز کنی بادکترت تماس بگیر جلوتربندازه من ۳۸هفته وچهارروزم بودم سز کردم

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
ارههههه ولي قابل تحملع اونطور نيس ك جيغ بزنم  من اصن تجربه ندارم از درد زايمان

جیغ واسه وقتیه که بچه میخواد بیادبیرون به نظر من درده زایمانه پاشو برو دکتر 

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم