2777
2789
عنوان

شما باشین چی میگین!؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 27 پست
اتفاقا شوهرم غریبه،من ساکن شهر خودمم،ولی اونا بیان مامانم هم باید واست مهمون شام نهار درس کنه هم به ...

ای بابا خودشون باید درک کنن این چیزارو نمیشه به کسی فهموند خیلی سخته ... من فک کردم شهر دیگه ای میخوان بیان چند روز بمونن

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت بگوزایمان کنم چندروز بگذره حالت بهترشدبعدبیان....اگه بگی نیان ناراحت میشه همسرت..

اوووو،از الان برنامه چیدن چند روز قبل زایمانم بیان که یه موقع زود زایمان کردم باشن پیشمون،وگرنه اگه صبر کنن من حالم بهتر شه خودم میرم اونجا خونه مادر شوهرم اینا که واسه نی نی مراسم بگیریم

چرا بعضیها درک ندارن  😩😩😩

بعد کاری هم که میخوان انجام بدن لطف میدونن😥😥😥

به همسرت با لحنه خوب بگو  حد اقل تو ده روزه بعد بیان که بتونیم خوب ازشون پذیرایی کنیم.

اگه بیان کاره مادرت دراومده متاسفانه 

من جای تو باشم اگه بیان  نمیزارم مادرم ازشون پذیرایی کنه و مادرت بیاد فقط مراقبه تو و بچه باشه مادرشوهرت آشپزخونه رو به دست بگیره انشالله که مهمونی نمیان کمک میدن و درک میکنن😏😏😏😏

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

خیلی وضعیت بدیه!همش بایدخودتوجمع وجورکنی ازدستشویی رفتن طرزخوابیدنت طرزشیردادن بچت واااای....آدم که زایمان میکنه سرش خالیه حوصله شلوغی رونداره

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
وای انقدر بدم میاد مهمون مرد میره خونه کسی که تازه زایمان کرده.اونم شب خواب.

همییین،فقط خانوم بود یه کاریش میکردم،بابابزرگ شوهرمم میاد،چجوری پیشش دراز کش شم و به بچه شیر بدم؟

اوووو،از الان برنامه چیدن چند روز قبل زایمانم بیان که یه موقع زود زایمان کردم باشن پیشمون،وگرنه اگه ...

پس خدابخیرکنه😐البته حرص نخور فوقش یه اتاق خواب روبخودت اختصاص بده

یکی از خدا پرسید اگر توسرنوشت مرا نوشتی پس من دیگه چرا آرزو کنم؟خداگفت:شاید نوشته باشم هرآنچه آرزوکند...
چرا بعضیها درک ندارن  😩😩😩 بعد کاری هم که میخوان انجام بدن لطف میدونن😥😥😥 به همسرت با لحن ...

آخه بنده خدا مامانم تو دردسر میفته،چادر به سر باید من و بچه رو تر و خشک کن

آخه بنده خدا مامانم تو دردسر میفته،چادر به سر باید من و بچه رو تر و خشک کن

همین را به همسرت حالت درد دل بگو 

بگو بشین میخوام فک کنم همسرم نیستی ورفیقمی میخوام از دغدغهام بگم برات می دونم درکم میکنی رفیق میدونم قضاوتم نمیکنی وشروع کن بگو هر چی برات مهمه البته من اینجوری جواب گرفتم شاید شما همسرت قلقش جور دیگه ای باشه بازم ببین چه راه دیگه ای هست

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.