2777
2789
عنوان

کیا فک میکنن بدبختن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 26 پست

نظرسنجی رو پنجا پنجا کردم 😂😂😂

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

من 23 سالمه چند بار کنکور دادم و هیچی به هیچی کلا حس میکنم زندگیم هیچو و پوچه

نه میتونم به ازدواج فک کنم

نه هدفی نه چیزی 

حس میکنم دارم به قهقرا میرم فقط بزارین بررررم من

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم اولین نفر بوده باشین    

منظورم همین نظرسنجی اول تاپیکه که سه تا نقطه گذاشتی من اولین نفر بودم😃همیشه آرزوم بود من اول شرکت کنم و گزینه هاش لایک کنم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نظرسنجی رو پنجا پنجا کردم 😂😂😂

دست جیغ هوراااا💃💃💃

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
منظورم همین نظرسنجی اول تاپیکه که سه تا نقطه گذاشتی من اولین نفر بودم😃همیشه آرزوم بود من اول شرکت ک ...

ماشالا به این نظر سنجی هم که من گذاشتم شما لطف کردی شرکت کردی والا  

من 23 سالمه چند بار کنکور دادم و هیچی به هیچی کلا حس میکنم زندگیم هیچو و پوچه نه میتونم به ازدواج ف ...

والا به خدا

امید و از هممون گرفتن الان ما زیر 25 ساله ها باید آیندمونو بسازیم آیندمونو هم گرفتن همه عصبی ناامید وحشی بی فرهنگ دزد 😑

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
والا به خدا امید و از هممون گرفتن الان ما زیر 25 ساله ها باید آیندمونو بسازیم آیندمونو هم گرفتن همه ...

والا من خودمم مقصر میدونم ینی خیلی خودمو مقصر میدونم 

نمیدونم چه مرگم بود که به اینجا رسیدم هااااااااااااایششش

با عرض سلام😑✋۔ 

یک عدد بد بخت ھستم

با فوق لیسانس بی کارم 

با ھمسرم کہ ازدواج میکردیم وضعمون عالی بود ولی بہ خاطر بی ثبات بودن اقتصاد کشور کلی ضرر کردیم  😒

شوخی کردم با این شرایط باز حس میکنم خوش بخت ھستم چون خدا بہ من یہ دختر ناز و شیرین و بد اخلاق دادہ قربونش برم

با عرض سلام😑✋۔  یک عدد بد بخت ھستم با فوق لیسانس بی کارم  با ھمسرم کہ ازدواج میکردیم و ...

شما که کلی حرکت رو به جلو داشتین انشالا مشکلات هم حل میشن و همیشه خوشبخت باشین