2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بیمارستان،نوع استخدامی،میزان تعرفه،سابقه،بخش،شهر،تعداد شیفت داره تعرفه(تعرفه از ۳ شروع میش ...

پس چرا به کارشناس بیهوشی که ۵ سال سابقه داره و رسمی هست ۲۰ میگیره .

یعنی بهم دروغ گفته؟

پس چرا به کارشناس بیهوشی که ۵ سال سابقه داره و رسمی هست ۲۰ میگیره .یعنی بهم دروغ گفته؟

نه درست گفته

بیهوشی حقوقش کممممی کمتر هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

میانگین۶۰؟؟؟😂شاید سقفش ۶۰باشه.... پزشک عمومی تو بیمارستان ۶۰نمیگیره😂

میتونم بپرسم مدرکت تون چی؟!

میتونم مبلغ دقیق شو بهت بگم

فقط کافی بگی کدوم بیمارستان و ردیف ک داره،

پزشک عمومی ۳۰ میگیره پرستار چجوری اینقد:|

پزشک عمومی سی نمیگیره بیشتره

میدونم ک شبی پنج تومن براشون تو مناطق محروم میفتاد پارسال پونزده تا شیفت هر شبفت پنج تومن

هرکی مادرش ج*نده اس وخودش سر چهارراه ساخته شده و ناموس فروشه لطفا درخواست بده

هر چه شهر بهتر باشه حقوق بیشتر میشه؟

اره اکثر مواقع شهر های بزرگ حقوق بیشتر داره شیفت های سنگین تر هم دارن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...