من تقی به توقی میخوره سردرد میگیرم همراهش بدنم گرم میشه و حالم بهم میخوره،میدونید از چیه؟راهکارش چیه؟
یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤
خب احتمالا میگرنه منم دارمنور زیاد سرمای زیاداسترساینا باعث میشه سردرد بگیرماگه شدید نیست برو تو یه ...
قرص چی میندازی؟
من اگه حالت تهوع نداشته باشم استامینوفن اوکیهولی اگه می خوای برای دراز مدت کنترل کنی باید بری دکتر ک ...
مرسی عزیزممم❤️