2777
2789
عزیزم این مشکل همه زناست مردهام همینطورن من وقتی پای تی وی ام یه مرد خوشتیپ و نشون میده و میگم قشنگ ...

زنا واااقعا اصلا درونیاتشون با مردا قابل مقایسه نیست شما اینطوری نمیتونی تصور کنی مردا چطورن

من هر سیاستی بکار بردم جواب نداد که شوهرم نگاش نکنه تازه دیگه روشم داره باز میشه هر چیم میگم من نمیخوام با این خانواده رفت وامد کنیم قبول نمیکنه خیلی زن پر عشوه ای تو روی شوهر من که دیگه اینقد صداشو نازک میکنه وبا عشوه صحبت میکنه که بیا وببین چند بار نگاه شوهرم کردم همش میبینم چشمش رو اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارت جان شاید شما حساس شدید

اگر مرد ذاتش خوب باشه و عشق و رابطه عمیق جنسی و روحی و عاطفی بین همسران باشه هزاران زن زیبا هم که کنارش باشن اون کور و کر و لال هست و تنها عشق خودش رو می بینه 

بالاخره تو جامعه که نمتونه نره (ادم باید ادم باشه سرخ و سفید چغندره) اینو همیشه اقامون میگه

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

به خدا خیلی سعی کردم حساس نشون ندم خودمو ولی شوهرم وقتی میریم پیاده روی راشو کج میکنه طرف خونه اوت زن بعد میگه بری م خونشون یا اگه کسی تو فامیل بد بگه راجبش شوهرم ازش دفاع میکنه بااینکه اسمش به بدی در رفته وهمه حتی شوهرمم میفهمه واقعا بد ذاته ولی بازم دفاع میکنه 

به خدا خیلی سعی کردم حساس نشون ندم خودمو ولی شوهرم وقتی میریم پیاده روی راشو کج میکنه طرف خونه اوت ز ...

عزیزم یکم به ظاهر ولباسات تو خونه بیشتر برس.

با شوهرت مهربون تر باش و اعتماد به نفستو ببر بالا.چندتاکلاس,برو وچندتا کار یاد بگیر وتوانایی هاتو افزایش بده.

همیشه خوش پوش.و خوش لباس و از اون رنگهایی ک شوهرت دوستداره استفاده کن.سعی کن سلیقشو بشناسی ودلشو بدست بیاری...

به هرحال باید قبول کرد که زن بودن مسیولیت سنگینیست که به گردن ماست.

خودت شاد وپرروحیه باش وبه شوهرتم شادی وروحیه ببخش

شوهرم خیلی غد ومغروره وهر لباسی میپوشم وهر غذایی که جلوش میزارم بااینکه همه از دستمختم ،خونه داریم وکلا از خیلی چیزای دیگه تعریفمو میکنن ولی شوهرم هیچکدوم اینا رو نمیبینه