2777
2789
عنوان

خونه شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو خداروشکر کن که سلامتی.خیلیا هستن دنیا دنیا داری دارن اما سلامتی ندارن که ازش استفاده کنن

یعنی سلامت وپولداری همراه هم نیست؟

والا بیماری برا همه قشری هست 

منتها اونکه پول داره وبیماری داره یه غم داره

اونکه نه پول داره نه سلامتی دنیایی غم داره

این وضعیتو خیلیا میفهمن اما دوست ندارن مطرح کنن چون راضی کردن خودشونو من ازدواج نکردم اما خیلی وقتا باخودم میگم چرا من مثل خیلی دوروبریام هرچیییی ک بخام نداشته باشم اما ب این فک میکنم ک ی بابا دارم مث کوه پشتمه و تا نفس داشته چیزایی ک خاستم فراهم کرده ی خانواده مهربون و سالم ادم ب داشته هاش فکر کنه نیرو میگیره

بیماری واس همه هست فقط واسه اونیکه نداره خیلی بیشتر درده ی جا نوشته بود بین کسی ک با پورشه میره بیمارستان و کسی ک پیاده میره خیییییییلی فرقی حتی اگ بیماریشون یکی باشه

یعنی سلامت وپولداری همراه هم نیست؟ والا بیماری برا همه قشری هست  منتها اونکه پول داره وبیماری ...

من نگفتم سلامتی و پولداری همراه نیس.حرف شماهم درسته.اما خیلیا هستن که پول دارن اما سلامتیشو ندارن که از پول استفاده کنن

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
این وضعیتو خیلیا میفهمن اما دوست ندارن مطرح کنن چون راضی کردن خودشونو من ازدواج نکردم اما خیلی وقتا ...

خدارو هزار بار شکر عزیزم و چه کار خوبی کردی که ازدج نکردی منم برا خیلی چیزا شاکرم

خیلی این حسا سراغم نمیاد ولی نمی‌دونم چرا انقد امشب نداشته هام به چشمم اومد. همیشه استرس موجودی ناکافی 

همیشه حرفای تلخ شوهر

همیشه نه شنیدن 

خودم حالم از خودم بهم خورد 

از وضعیتم 

کاش منم درآمد داشتم 

کاش حالا که شوهرم بده حداقل پولدار بود

امشب همین اقای فامیلمون می‌گفت مبلای دو سال پیشمون و خریدیم ۲۵ تومن ولی کیفیت ندارن 

خدارو هزار بار شکر عزیزم و چه کار خوبی کردی که ازدج نکردی منم برا خیلی چیزا شاکرم خیلی این حسا سراغ ...

ی شبایی نداشته هات بدجوری میان سراغت و دلت میگیره مخصوصا اگ از جای دیگ ناراحت باشی اما مطمئنم اگ زندگی و شوهرتو دوس داشتی اینقدر نداشته هات ب چشت نمیومد و عاشق زندگیت بودی 

ی شبایی نداشته هات بدجوری میان سراغت و دلت میگیره مخصوصا اگ از جای دیگ ناراحت باشی اما مطمئنم اگ زند ...

اره. حرفتو قبول دارم 

اوایل دوسش داشتم ولی الان ذره آیی از محبت نسبت بهش تو دلم نیس. 

نه محبت می‌کنه 

نه پول آنچنانی داره 

نه قیافه و هیکل داره

نه روابط ج ن سی نرمال داریم

نه زبون خوش 

نه بلده ح ف قشنگ بزنه

آخه من دلمو به چیه این مرد خوش کنم 

دخترعموی من همین وضعو داشت باهمه این مشکلات شوهرشو دوست داشت 7 سال پاش صبرکرد اما پسره روانی بی لیاقت رفت این زندگیارو باید درمان کرد و الا خودتم مریض میشی