2777
2789
عنوان

خونه شیک

2857 بازدید | 47 پست

خونت خوشگل و شیکه مبارکت باشه اسفند دود کن

اتفاقا امروز رفتیم یه مغازه فوق شیک 

انقد دلم خونه لاکجری و درآمد خیلی خیلی بالا خواست 

والا من لنگ یه مانتو ام 

گفتم کاش منم مثل این زن فیسوا زندگی میکردم که خیلی با خودشون و خونشون حال میکنن 

ولی خب نداریم خونمون معمولین همیشه با ارزونتر ینا شیکترین لباس و وسیله میخرم ولی خب زندگی اینجوری یه صفایه دیگه داره ما نداریم. امشب یک آقایی از آشناها دیدم که هم خوشتیپ هم پولدار انقد دلم خواست. 

گفتم اونوقت شوهر من هیچیییییییی ندارع جز ادعا. 

اه. همش حرفای سردش میاد تو ذهنم 

چقد ازش بدم میاد 

وقتی به رگال لباسام نگا میکنم خیلی حرص میخورم

فقط بلده ز بزنه به ننش

یا کلفت بار من کنه و که تا ابد تو دل من بمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینم خوشملم اگه فکر میکنی پولدارای درست وحسابی مث اینای تو اینستا میمومن سخت در اشتباهی ادمای پولدار درست و حسابی حساب یه قرونشونم دارن نمیگم مارکو بیسار نمیخرن میخرن اما به یک اندازه لازم اکثرا ترحیح میدن پولاشونو جمع کنن و بهترین سفرارو برند نه خرج دک وپزشون کنن 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

منم دلم خونه میخاد اونم شیک و مرتب اما حیففففف

یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس

البته اونايي كه واقعا شيكه خونشون 

نه مثل عروس عمم كه دست دوم در حد نو خونه مردم رو ميخره و يه دنيا فيس و افاده داره

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊