2777
2789
عنوان

لباس نوزادی راهنمایییم کنین 🤐

443 بازدید | 19 پست

خانما گل لباس نوزادی چه سایزیش از همه بیشتر استفاده میشه و اینکه سایز ۳ هم باید بگیرم؟

من سایز ۱ زیاد گرفتم دو دست هم سایز ۲ گرفتم بسه؟

لطفا اگه میدونین کمکم کنین اصلا نمیدونم بچه چه لباسی بدردش میخوره یا سرهمی چه سایزیش باید بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا سعی کن زیاد لباس نگیری براش.آخه آدم حیفش میاد چون بچه خیلی از لباساشو یبارم ب زور میتونه بپوشه.ب خاطر اینکه رشد بچه خ سریعه تا یکسالگی  

خدا مشتی خاک را برگرفت،میخواست لیلی را بسازد سپس از خود در او دمید و لیلی بی آنکه خود بفهمد عاشق شد.لیلی نام تمام دختران زمین است...

بسته ب اب و هوای منطقه...و فصل زایمانت داره..وچثه بچه..

من صفر دو دست...یک سه دست...گرفتم..دخترم ریزه بود

تا سایز 2،رو کامل گرفتم...سایز3ناقص..بغدا خریذم.

مثلا الان باز زایمانم شهریور....دو دست سایزصفر میخزم...استین کوتاه بادی..شلوار....یدونه هم کت

یسرهمی هم فقط برا بیرون میخرم..اونم فصل سرما...یدونه هم زیر پوش نازک برا زیرش

بستگی به وزن بچه داره مارکای ترک قواره هاش استانداردترن تا ایرانیا بچه من دو و نیم بود وزنش سایز صفر خیلی براش بزرگ بود سایز نیوبرن براش گرفتم سایز یک خیلی کم استفاده میشه من مدت زیادی سایز سه تنش میکردم ولی برای خرید لباس زیاد عجله نکنید اجازه بدید دنیا بیاد بر اساس جثه بر حسب فصل براش خرید کنید اگرنه یه عالمه لباس استفاده نشده براتون باقی میمونه مهم تر از لباس ست وسایل حمام و لوازم خوابش هست 

لباس صفر یک یا دو دست بسته لباس سایز یک دو یا سه تا 

سایز دو دو یا ۳تا 

بقیش هم که سر پا میشی و قلقش دستت میاد 

البته بستگی به خودت داره 

من خیلی رو بچه وسواسم 

هر روز لباس عوض میکردم یک روز در میان هم حموم میبردم و اگه لباسش تو طول روز کثیف میشد کلا لباسشو عوض میکردم 

الان که از بقیه مییشنوم میگن زینب بچه رو تمیز نگه میداره

الانم شاید روزی ۳ دست یا ۴ دست لباس عوض کنم واسش