2777
2789

نه. من ندارم. حوصله ندارم شرکت کنم. انقد کنکور دادم که دیگه این یکی رو ذهنم نمیکشه فعلا

اینکه بتونی باهاش کار کنی یا نه بستگی به پارتی داره و اینکه شهر بزرگی باشی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم خیلی کار راحتی باشه برای یک خانم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سالي ٣ ميليون بيشتر ازش در نمياد !!

و اينكه نظارت هم بسيار ريسكه، خصوصا اگر بدي كسي با پروانت كار كنه و اتفاقي بيفته ميان سراغ تو، ممكنه سر از زندان در بياري به خاطر يك ذره پول ... خلاصه به درد نميخوره...

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
چه طور؟

خب بالاخره کاریه که تمام افراد مرد هستن سخته سروکله زدن با انواع و اقسام اقایون اونم کار ازاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سلام. من دارم پایه 2 نظارت و اجرا ام. پارتی ام نمیخواد. سازمان نظام مهندسی به نوبت کار ارجاع میده. ا ...

منم تهرانم. 

برای پایه های مختلف، چه قدر باید زمان گذاشت و چه قدر میشه ازش درآمد کسب کرد؟