2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست
ممنون که نظرتون رو گفتین. تعریف عدل چیه از نظر شما؟

عدل در شیمی هم هست،

در زیست

در ریاضی

در همه چیز

در معنویات، مادیات، در جز و کل، در گیاهان، جانوران، انسانها، کرات، آسمانها، دریاها، انجم

بنظرم گسترده است و بامطالعه میشه بیشتر ازش دونست. 

من که باشم که بر آن خاطر عاطر گذرم ؟؟!

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره اخه. نمیشه که من چون پول ندارم ماشبن بخرم برم سوار دوچرخه بشم برم تو اتوبان معلومه که ج ...

دقیقا اینهمه هم گفته شده خدا عادله و...و باید بهش یقین داشته باشی ک خدا عادله علتش اینه ک در اخرت مو رو از ماست بیرون میکشه ... فمن یعمل مثقال ذره خیره یره و من یعمل مثقال ذره شره یره  ب اندازه دانه ای شر رو میبینه هر کس و ب اندازه ذره ای خیررو هم نتیجشو میبینه حالا یکی ب این عدالت شک کنه کلی ظلمو...ممکنه بکنه بگه کی ب کیه پس اعتقاد ب عدالت خدا خییلی مهمه

اکثرا دیگه خودمون  این دنیارو براهم یا خودمون براخودمون سخت کردیم در حالی ک میبایست کمک ب هم میکردیم و دستگیری و...چقققدر سفارش شده غم دل همدیگرو باید از بین ببریمو... اما ماها...

هر ادمی باید دستورات خدا رو انجام بده ب نظر من اونوقت عدالت خود ب خود میاد .....

حرفتون درسته و این کار عالیه

اما تعریف عدل این نیست، عدل رو خدا برقرار میکنه و عادلترین عادلان اوست.

دوستان ببخشید من یه کم خستم، نه دلم میاد برم، نه دیگه توان توضیح دارم

فقط میگم برید زیارت امام حسین ع و مشارکت کنید در اربعین

ازخدا کمک بخاید

بعدم پیش اساتید و علمای واقعی و آگاه برید

جواب سوالاتو میگیرید.

التماس دعا دارم واقعا ازهمه 

موفق باشید یاحق

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عدل در شیمی هم هست، در زیست در ریاضی در همه چیز در معنویات، مادیات، در جز و کل، در گیاهان، جانور ...

حالا بهتون بر نخوره فیزیک شامل همه علوم دیگه هم میشه. بی خیال بحثش در حوصله اینجا نمیگنجه.... 

کشف حقیقت از شک شروع میشه. پس شک همیشه جاهلانه نیست. گاهی اطمینان جاهلانه است و شک عین عقل. 

منظور من توقف در شک بود، بعد هم دنبال حقیقت نرفتن بخاطر کاهلی و بعدهم انکار کلی.

در وهله اول اگر شک منظور همان جستجوی آدمی، سوالاتی برای شناخت حقیقت باشه بله حرف شمادرسته.اون اطمینانه جاهلانه و بدون تلاش برای آگاهیه که جاهلانس .

شک اگر همیشه شک بمونه عقل نیست، حماقته.

بااجازتون، خوشحال شدم، فعلا وقت بخیر

دقیقا اینهمه هم گفته شده خدا عادله و...و باید بهش یقین داشته باشی ک خدا عادله علتش اینه ک در اخرت مو ...

ببخشید. من اصلا وارد این وادی نمیشم. چون خدا رو جور دیگه ای میشناسم. من به عدالت خدا یقین دارم اما در این تقلیلش نمیدم. توحید مراتبی داره.😎 (زیر پوستی از خودم پز در کردم به سبک بعضی از بلانسبت از ما بهتران مذهبی)

ببخشید. من اصلا وارد این وادی نمیشم. چون خدا رو جور دیگه ای میشناسم. من به عدالت خدا یقین دارم اما د ...

قطعا خدا رو اونطور ک باید نمیشناسم قطعا عدالت خدا وسیعتر از این چیزاست ک تو فکر منه حالا حالا ها میکشه تا بشناسمش😢

حالا بهتون بر نخوره فیزیک شامل همه علوم دیگه هم میشه. بی خیال بحثش در حوصله اینجا نمیگنجه.... 

مثلا شیمی یعنی گاهی مولکولی با دو اتم، یک جنس. بحث هویت و شاکله شیمیایی و ترکیبات زیستی اون مطرحه، نه الزاما قانون فیزیکی که شاملشه یا طرز قرارگیریش. حالا فیزیک هم بله متوجهم تو اغلب علوم هست، اما خوده علوم هم بنظرم باز هرکدام نشانه هایی بسیار از عدالت الهی دارن، هرکدام بطور جداگانه.

بقول شما بحث زیاده.... منم مثل شما متاسفانه حسشو ندارم، بخصوص اینکه قبلترها هزاران بار مطالبی نوشتم و تاپیک رو تعطیل کردن و همه نوشته هام محو شدن

قطعا خدا رو اونطور ک باید نمیشناسم قطعا عدالت خدا وسیعتر از این چیزاست ک تو فکر منه حالا حالا ها میک ...

شما هم زیر پوستی ....

درسته همون که دریافتین درسته... شکسته نفسی نکنین... 

البته ادم هر دو روزش یکی نیست و مسیر پیشرفت و کلا تغییر بازه بازه....

به قول پیغمبر ما فیزیستها... کمتر چیزی در دنیا به اندازه تغییر ثابته.

شما هم زیر پوستی .... درسته همون که دریافتین درسته... شکسته نفسی نکنین...  البته ادم هر ...

ن بخخخدا قسم اصصصصلا اهل زیر پوستی و...نیستم ب جان خودم😂😂

فقط عذر میخام فیزیستها؟؟منم باهاش اشنا کنید لطفا🙏🙏

کاش توضیح میدادید

خوب عزیز اینکه فرمودین میشه ادا و انجام تکالیف برای آدما، این جوری شاید بشه آدمها بتونن بین خودشون ب ایجاد عدالت و انصاف و قسط، کمک کنن

این که فرمودی میشه کمک ب برقراری عدل و انصاف و دادگری بین آدمها

اما خوب بخش مهمتر عدالت در دست خداست، اینکه هرچیزیو رو درجای خودش قرارداده، گردش خورشید و ماه، محورهای ثابتشون، گردش کره زمین، فصلها، بادها، تولدها، مرگها، بازخاستها، کوه ها، دریاها، فواصل سیارات و کرات، روزی دادن ب موجودات و میلیونها کار دیگه. 

درکل خدواند عادلترینه عادلانه و شواهد بسیاری برای اثبات عدالتش هست.

انسانهاهم میتونن با انجام وظایف الهی خودشون و انجام کارای انسان دوستانه به برقراری مساوات و برابری بین خودشون کمک کنن( که این حرف شمابود)

مثلا شیمی یعنی گاهی مولکولی با دو اتم، یک جنس. بحث هویت و شاکله شیمیایی و ترکیبات زیستی اون مطرحه، ن ...

کلا تو فیزیک چند تا قانون و اصل کلی بیشتر نداریم که تو شیمی هم همونا اساس رو تشکیل میدن. الان که تو عالم زیست شناسی هم بیوفیزیک یا فیزیک ماده چگال نرم پیشرویه. حالا بحث اصلی چیز دیگه ای بود... بحث اینه که خدا دنیا رو با قوانین مشخص اداره میکنه. واین قوانین از ابتدای هستی همینا هستند که امروز میبینیم. واین یعنی عدالت خدا. یا به قول شما مصداق عدالت خدا