2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست
درسته خود انسانم باید از عقلش استفاده کنه اما پدر و مادر خیلی تاثیر دارن و شرایط و محیطی که آدم توش ...

خب این از کم کاری باز همونطور ک قبلا گفتم از کم کاری خود ما ادماست خدا دستورش ب همه پدر مادرا یکیه چرا بعضیا انجام میدن بعضیا ن!!!

خانم اینی ک شما فرمودین تساوی هست ن عدل

نه تساوی نیست. شتاب گرانش برای همه یکسانه. اما نیرو متناسب با جرم اجسام بهشون وارد میشه. البته خدای ما (اغلب) فیزیکدانها با تصورات غیرفیزیکدانها فرقداره. عدالت یعنی قوانین فیزیک. از دیدگاه من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه همین خدا وقتی توانی تو بدنت نبود واست شیر جاری نمیکرد؟؟کی میتونست اینطور روزی رو بهت برسونه؟؟من ...

چطور میگی روزیت میرسه؟

پس اینهمه ادم که تو کشورای افریقایی از گرسنگی میمیرن چرا روزی بهشون نمیرسه؟

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
راستی استارتر گل کسیم هست ک شبو روز تلاش کرده مثلا مثلا دستگاهی اختراع کرده و ب بقیه خدمت کرده حالا ...

خب اونایی که مخترع یا کاشف میشن به هرحال خدا یه استعداد اولیه بهشون داده و با سعی و تلاششون شکوفا شده مثل بیل گیتس و استیو جابز...ولی وقتی استعدادی نباشه ساعت ها تلاش بیهوده اس

و خدايي كه به شدت كافيست🌱
چقد جالب چطوری ازش میخوای؟ چرا من هر چی دعا میکنم براورده نمیشه😔😔

بقران مجید قسم راست میگم داد و میده اگرم نده مططططططمئن باش دلیل خوبی داره چون خداست کااافیه ک تسلیمش باشی ....خودش گفته ازم بخواه تا اجابت کنم

بعدم اینکه میگن هر انسانی با دین خودش سنجیده میشه ..آدمایی که مسیحی یا یهودی ان....خانماشون هیچ حجاب ...

این درست نیس

انسانها ب اندازه وسعشون، شرایطی ک درش بودن، ظرفیتشون برای کمال و عبودیت، ب اندازه توانمندیشون،امکاناتشون سنجیده میشن.

کاملترین دین اسلامه، خدادرقران فرموده

همه مردم باید ب اسلام روی بیارن، باید آگاه شن از شریعت، از برترین شریعت، اگر امکانات این آگاهیو داشته باشن اما کوتاهی کنن گناهکارن.

این نیس بگیم اکی اینا مسیحین و تموم

نه برهمه تکلیفه دنبال شناخت برن،خودشناسی، خداشناسی و تحقیق درمورد ادیان الهی و گرایش ب اسلام که خداوند خود فرموده کاملترین دینه و حتا در قران میفرماید:

ان الدین عندالله اسلام

یعنی در نزد من پروردگار،  اسلام دین است( و بس، که دیگه به قرینه معنوی حذف شده)

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
پس به نظرت عدل خدا شامل وضعیت انسان ها نمیشه؟ نظرتون جالب بود.درسته بعضی از قوانین جهان خداروشکر فق ...

نه نمیشه. اونچیزی که شما میگین هم درسته. ادمها تو شرایط مختلف به دنیا میان. و حتی استعدادهاشون فرق میکنه و همه فرصت کشف استعدادها رو پیدا نمیکنن. اما همه انسانها توانایی دارن. نمیشه مطمین بود که ایا همه به یک اندازه تلاش میکنن یا نه. 

من با جبر و قسمت به مفهوم عامش مخالفم.  یعنی معتقد نیستم. اما ادمی که تلاش میکنه در نهایت راضیه و رضایت قلبی چیزی نیست که بشه اون رو با معیارهای مادی سنجید. 

راستی استارتر گل کسیم هست ک شبو روز تلاش کرده مثلا مثلا دستگاهی اختراع کرده و ب بقیه خدمت کرده حالا ...

نه اتفاقا این عین عدالته

متاسفانه الان مخصوصا تو ایران ادمای مفت خور هستن که میلیاردرن و ادمای پر تلاش هشتشون گرو نهشون هست

این درست نیس انسانها ب اندازه وسعشون، شرایطی ک درش بودن، ظرفیتشون برای کمال و عبودیت، ب اندازه توان ...

من گاهی شک میکنم که ایا واقعا اسلام دیین واقعیه

چرا کشور های غیر اسلامی وضعشون کلی از ما بهتره 

کشور ما که ظاهرا خدا قهرش گرفته هر روز یه بلایی سرمون نازل میشه

چطور میگی روزیت میرسه؟ پس اینهمه ادم که تو کشورای افریقایی از گرسنگی میمیرن چرا روزی بهشون نمیرسه؟

نمیدونم ولی ب حضرت عباس قسم برای مثال میگم بقران خودش قسم شده تو خونه بودم دلم یبار مثلا بد جوری شربتی اب پرتقالی چیزی میخاست مریض بودم جون نداشتم درست کنم چیزیم فقط هوس اونو کرده بودم یدفه دیدم همسایه ک اصصصصلا باهاش سلام علیکم ندارم ی پارچ پلاستیکی توش ی پارچ شربت اورد گفت درست کردم گفتم برات بیارم😳😳بقران مجید اگر دروغ بگم خدا خودش جوابمو بده بخدا قسم...