2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست
😘😘😘😍😍😍😍😍

فدامدا😘😍

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خیلیا هستن که ناسالمن خیلیا هم هستن که اینده ی فوق العاده ای در انتظارشونه پس میشه بیعدالتی

خب حداقل ما متعادلیم...

ولی خب در حال حاضر داریم از قشر متوسط ب ضعیف میرسیم....

قشر ضعیف هم فک کنم کم کم مدفون شه زیر مشکلات ....  

البته اینی ک گفتی همش ب پول ختم میشه دیگه... منم از لحاظ مالی گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا مشاهده ی انسان های معلول,فقیر,تحت ظلم, و مقایسه ی آن ها با انسان های سالم و خوشبخت به عدالت خداوند ...

من قبول ندارم

خدا مارو خلق کرده پس در برابرمون مسئوله

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
که مصداق کامل بی عدالتیه..

من اینوبی عدالتی نمیگم

چون اگه قبول کنم هرکاری کنم به سرخودم یا نسلای بعدم میاد سعی میکنم آدم خوبی باشم.....اگه خوب باشم خوبی به خودم وبچه هام برمیگرده....ولی اگه بدباشم بدی.....ولییییی اینکه اون بدی به خودم یا نسلای بعدم برگرده خیلی فرق داره....خداانقدرعادله که دقیقابه همون اندازه منومجازات میکنه...

دیدی گاهی توزندگیمون یه زجری میکشیم ولی درنهایت تموم میشه وآخرخوبی داره؟.....اینانتیجه همون بدیای گذشتگانمونه....

نمیتونم خوب توضیح بدم...کاش میشدویس بذارم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

اون بچه ای که تو شرایط بد خانواده تبدیل به آدم بدی میشه و گناهکار م میشه نه این دنیا را داره نه اون دنیا را در عوض بچه ی یک خانواده خوب که آدم حسابی میشه و هر دو دنیا رو داره . کجای عدالت اینجوریه

خیلیا هستن که ناسالمن خیلیا هم هستن که اینده ی فوق العاده ای در انتظارشونه پس میشه بیعدالتی

خب انسان هررچی از خدا بخواد بهش میده نمونش خودم بقران ب جون خودم قسم حتی قیافمم ازش از ته دلم خواستم و خیییلی عجیب بود واسم ک بخدا عوض شدم کلی  

👍👍👍👍👍👍 بزرگترین بی عدالتی که در حق ما شد این بود که ایران دنیا اومدیم😔

گفتم امیییدوار اون دنیا خدا جواب گو باشه بابت هررر نوع بی عدالتی روی زمین.وگرنه دوسر سوخت دادیم و فعلا هم طبق یییی امیییید داریم میریم جلو ک شاید اخرتی باشه  ولی کسییییی هنوووو ندیدهههه .

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ا تامل و دقت در اختلافات و تفاوت ها می توان دریافت که اصولا این موارد جهات مختلفی دارد: 1- بعضی از ...

خب همین که یه نفر تاوان گناه یا اشتباه والدین یا اجدادشو بده دلیل بر بی عدالتی نیست؟

اگه فردی اشتباهی بکنه گناه بچه ی نوزادش چیه که تاوان بده؟

مث اینه یه نفر قتل کنه بعد ما بریم فرزندشو اعدام کنیم و بگیم این عدالته

این مسائل سازوکاریه که خود ادما ایجاد کردن اگه از اول بشریت به آنچه که خدا فرمان داده بود عمل میکردن ...

نظرتون جالبه

یعنی خدا دنیا رو براساس عدل بنا کرد اما ادما باعث بی عدالتی شدن؟

بچه ها من جواب اغلبتونو دارم و تاحدی میدونم

اما حال ندارم بگم!!

خدا منو ببخشه

بنظرم برید از یه عالم بپرسید، ازکسیکه نفسش حقه، بقیه قبولش دارن_‌از آدم معتقد و باخدا بپرسید میرسید ب جواب

اگر واقعا دنبال جوابید

و هدفتون این نیس از سر بازکنید ،یا خدانکرده منکر خوبیها و عظمت و یگانگی خداشید

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
به نظرم واقعا بی عدالتیه....یکی هوش و زیبایی خدادادی داره و یکی نه جالب  تر اینه اونایی که سر خ ...

همون ادمایی هم که تو فقر و شرایط بد متولد میشن تبدیل میشن به متجاوز و قاتل و دزد و اخرتشون هم تباه میشه

بدون اینکه خودشون بخوان

من قبول ندارم خدا مارو خلق کرده پس در برابرمون مسئوله

مگه همین خدا وقتی توانی تو بدنت نبود واست شیر جاری نمیکرد؟؟کی میتونست اینطور روزی رو بهت برسونه؟؟من خودم الان توخونه ام فقط بیرون اصلا نمیرم شوهرم نباشه ام روزیم میاد هرطور باشه پس اونی ک میرسونه بهم کیه؟؟

توی این دنیا عدالت ب اون مفهومی ک تو ذهنتون دارید نیست،توی این دنیا جواب خوبی بدیه، ک عدالت رو نقض م ...

احسنتتتتت

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
همون ادمایی هم که تو فقر و شرایط بد متولد میشن تبدیل میشن به متجاوز و قاتل و دزد و اخرتشون هم تباه م ...

اجی خییییلیام هستن تو فقرو شرایط بد بخدا خودم دیدم با چشم الان تو بیمارستان یکیش پرستاره ی خانومی هست الان کارمنده و ازدواج کرده و بچه داره و.... و... و...