2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست

یه متن عالی برای پاسخگویی ب این شک و ابهام گذاشتم

امیدوارم حوصلتون بگیره و بخونید چون جوابتون تو این متنه

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی عدالتی ها از طرف ما بنده هاست وگرنه تو عدالت خدآ شکی نیست و از این غافل نشید ک ما برای امتحان اوم ...

خب فرق اون بچه ای که تو خانواده ای ثروتمند و خوب به دنیا میاد و باهوش و زیباست با اونی که تو خانواده ای فقیر و شاید با نقص جسمی به دنیا میاد چیه؟کی این بی عدالتی رو بوجود اورده؟

اگه هر دو ادمای خوبی باشن و هر دو برن بهشت این بر خلاف عدله..چون یکی دنیاش بهتر بوده

اگرم اون بچه ی فقیر جایگاه بهتری داشته باشه بازم صد عدله چون اون ثروتمنده انتخاب نکرده ثروتمند باشه که الان به خاطرش جایگاه پایین تری داشته باشه

یه ذره احمقانس ولی منو گیج کرده

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

عادل بودن خدا اون دنیا رو میشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

ب همه ،همه چیزو باهم نمیدن

هرکس ب طریقی سنجیده میشه

هرکس مسیری داره

هرکس در حد شرایطش، وسعش باید ب تکالیفش عمل کنه

انسان در کلیت سنجیده میشه، در مجموع دنیا و اخرت

اما ما آدما فقط یک گوشه از دنیای یک آدمو میتونیم ببینیم

شک نکنید به عادل بودن خداوند، ممکنه شما نتونید عدالت کامل خذاوند رو بفهمید، درک کنید، ببینید اما نباید بخاطر این ناتوانی منکر این صفت حتمی او بشیم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خدا به انسانها عقل و شعور داد و بهشون همه جور نعمتی داده که مثل آدم زندگی کنن و بهم آزار نرسونن، خدا ...

بله ولی به بعصیا نعمت های بیشتری داده

منم خیلی تو این چیزا دچار شک میشم.ولی چون نمیخام از زندگی ناامید بشم و افسرده بشم و ب خودکشی فک کنم از ذهنم بیرون میکنم چون چند نفرو دیدم که اینطور بودن.واقعا عدالتی نیست

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
هم اره هم نه چون سالمم...  و چون آینده م خیلی ترسناکه

خیلیا هستن که ناسالمن

خیلیا هم هستن که اینده ی فوق العاده ای در انتظارشونه

پس میشه بیعدالتی

خب فرق اون بچه ای که تو خانواده ای ثروتمند و خوب به دنیا میاد و باهوش و زیباست با اونی که تو خانواده ...

عزیزم همون بهشتم جایگاه های مختلف داره بعدم مطمئن باش خود پول و طمع ادم به پول خیلی باعث سقوط ادم میشه کمند ادمای پولدار و خوب خیلی از ادما پولدار که میشن عوض میشن نمونش اکثر همین مردا که پولدار میشن شلوارشون دو تا میشه!!! میرن سراغ خیانت و .... به نظرم ادم تو مشکلات و بی پولی بیشتر یاد خداست و کمتر گناه نیکنه تا تو رفاه باشه 

اون ثروتمندی که کمک میکنه و ادم خوبیه واقعا لیاقت پولم داشته 

خودمونو گول نزنیم . توجیه نکنیم . سفسطه بافی نکنیم بیشتر بی عدالتی دیدم تا عدالت حتی بعضی وقتا دست ه ...

بله اگه به اون دنیا اعتقاد نداشته باشی میشه بی عدالتی 

اما اگه اعتقاد داشته باشی تو عدالت خدا شکی نمیکنی 

همین ک هممون کلللل ادمای این کره خاکی از بدو تولد تو شرایط یکسانی نبودن یعنی عددم عدالت.چرااا من بای ...

👍👍👍👍👍👍

بزرگترین بی عدالتی که در حق ما شد این بود که ایران دنیا اومدیم😔

عدالت این دنیا هست ولی ب نظرم بیشتر اون دنیاست ک مو رو از ماست میکشه بیرون ولی ب چوب خدا و معجزه شدیدن اعتقاد دارم خیلییییی چون هر دو رو دارم معجزه فقط کافیه از ته دلت خدا رو صدا بزنی و واقعا بهش باور داشته باشی

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍