2777
2789
عنوان

ایا شما اعتقاد دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 168 پست
ن بخخخدا قسم اصصصصلا اهل زیر پوستی و...نیستم ب جان خودم😂😂 فقط عذر میخام فیزیستها؟؟منم باهاش اشنا ...

ترجمه فارسیش میشه فیزیکدان😎 که یه جورایی زیر پوستی فخر و مباهات داره به دانسته ها. البته همیشه دانسته ها کسر کوچکی از نادانسته هاست. اما چه کنیم که از اول اینجوری وارد فرهنگ لغت فارسی شده... اما لغت انگلیسیش فیزیسته... یعنی کسی که تو کار فیزیکه. به نظر معقولتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تو فیزیک چند تا قانون و اصل کلی بیشتر نداریم که تو شیمی هم همونا اساس رو تشکیل میدن. الان که تو ...

درسته حرفت، اما همه شیمی اون نیست، و عدالت درش گسترده تر از بحثای فیزیکیشه.

بیوفیزیک هم همش فیزیک نیس، بخشی زیستیه

کلا شما درست میگید اما عدالتو کوچکتر از آنچه هست می پندارید، فقط در یک بعد می بینیدش، تعصب دارید و فقط قایل ب فیزیک هستید در بحث عدالت.درحالیکه بنظر من و درحقیقت عدالت مفهومی هم مادی و هم متافیزیکی داره

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
شما هم زیر پوستی .... درسته همون که دریافتین درسته... شکسته نفسی نکنین...  البته ادم هر ...

آخرین جمله خیلییییی خوب بوددددد

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خب اینو دوستان گفتن ک عدالت انجام نمیشه و...چیه پس؟؟؟

عزیزم به حرف ما آدمها نیست که

حقیقت مشخصه، مصادیق وجود عدالت الهی مشخصن، 

اینکه گفتن نیست بخاطر عدم آگاهیای کافی بوده، نه اینکه واقعا همین باشه

چون باعقل انسانی می سنجن، با دانسته های نه چندان زیاد... ماهم نباید بخاطر کم بودن راهروان مسیر حق و درستی، از ادامه راه باز بمونیم و هر حرفیو بپذیریم، باید دنبال حقیقت رفت و بی معرفت نظر نداد.

حافظ میفرماید : 

به رغم مدعیانی که منع عشق کنند / جمال چهره تو حجت موجه ماست

درسته حرفت، اما همه شیمی اون نیست، و عدالت درش گسترده تر از بحثای فیزیکیشه. بیوفیزیک هم همش فیزیک ن ...

اگه همه چی از بیگ بنگ شروع شده باشه پس همه علوم یکی هستند. یا یه علم تیوری همه چیز باید وجود داشته باشه. حالا من اسمش رو میزارم فیزیک شما هر اسمی که دوست داری بزار.

من با فیزیک خدا رو شناختم و به عدالتش هم ایمان پیدا کردم و به نظرم محدود نیست.  میشه یه مثال بزنین  از عدالت خدا که فکر میکنین تو دیدگاه من قابل توجیه نیست؟

اگه همه چی از بیگ بنگ شروع شده باشه پس همه علوم یکی هستند. یا یه علم تیوری همه چیز باید وجود داشته ب ...

بنظر منم اعتقاد شما و دلایلتون خیلی خوبه

فقط اینکه بنظرم همش این نیست. 

قصد جسارت نداشتم. بعد شما معتقدید همه علوم فیزیک اند، همه علوم یکی اند

اما بنظر من علم صدهاشاخه داره که تو خیلیاش. ممکنه فیریک نقشش آنقدری پررنگ نباشه. مثلا جنین شناسی، فیزیولوژی گیاهی، آنالیز، احتمالات، انگل شناسی، میکروبیولوژی و خیلی چیزای دیگه.

بگذریم. موفق باشی دوستم

بنظر منم اعتقاد شما و دلایلتون خیلی خوبه فقط اینکه بنظرم همش این نیست.  قصد جسارت نداشتم. بعد ...

حیف که اینجا نمشه دقیقا توضیح بدم منظورم چیه. حرفم بی اساس نیست. یه سری علوم پایه هستند و رد پاشون همه جا هست. برمیگرده به مباحث فلسفه علم وتعریف علم...

شبتون خوش. ممنون که وقت گذاشتین. 

حیف که اینجا نمشه دقیقا توضیح بدم منظورم چیه. حرفم بی اساس نیست. یه سری علوم پایه هستند و رد پاشون ه ...

منم علوم پایه خوندم. متوجه حرفتم واقعا

اما فکرمیکنم گسترده تره. ممنون ازشما 

من گاهی شک میکنم که ایا واقعا اسلام دیین واقعیه چرا کشور های غیر اسلامی وضعشون کلی از ما بهتره  ...

عزیزم خیلی از کشورهای اس لام ی وضعشون از ما بهتره. مث همین اعراب یا مالزی. 

فقط جهت اطلاعات عمومیت بگم عدل و اما مت فقط برای شی عه اصول مذهبه. ما اصول مذهبمون فقط توحید نبوت و معاده

البته عدالت خداوند کامل هست ولی طبیعیه بی عدالتیهای جهان فانی چون این جهان محل آزمایش و عبوره و مدینه فاضله نیست. همیشه تضاد بین شر و خیر بوده و هست

Lilypie Pregnancy tickers
اینجور ادما واقعا محدودن

محدودن چون خودشون نخواستن واقعا چند نفر از ما تلاش میکنیم واسه تغییر دیگه آخرش میگیم قسمت ما همین بود دست روی دست میزاریم و ...درسته خانواده و جامعه همه تاثیر داره ولی خودمون چی اینجور ک باشه معذرت میخوام فرق انسان با بقیه موجودات چیه چطور خداوند به ما لقب اشرف مخلوقات داده یعنی شما عدالت و در این میبینید ک همه مثل هم باش در یک حد بعد فکر نمی کنید ک کلا همه چیز بی معنی میشه اگه زندگی هامون اون چیزی نیست ک میخوایم یکی از مهمترین دلایلش خودمونیم 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 

سلام ممکنه تحت شرایطی و در طول زندگی به عدالت خدا شک کنیم ، اما طبقه گفته ی قرآن خدا انسان ها رو متفاوت آفریده تا شناخته بشوند یکی برتر از دیگری یکی پایین تر ، مثلا کسی که پاکبان باشه در ظاهر ممکنه از یک مهندس پایین تر باشه یعنی از نظر سطح درآمد، رفاه، فرهنگ و.... ، مثلا اگه قرار بود همه دکتر باشند ، مهندس باشند، زیبا باشند ، پول دار باشند اون وقت جامعه نیاز نداشت به کسی که نانوا باشه یا میوه فروش و ... ؟؟    یا اگه همه زیبا بودن آیا زیبایی مفهوم الان رو داشت ؟؟

و اینکه هر کس در این دنیا با توجه به ظرفیتی که خدا در آن قرار داده و میدونسته که این براش بهتره اون فرد رو خلق کرده ، مثلا شاید بگید اون کسی که زیباست و در خانواده ی ثروتمند و خوب به دنیا اومده یعنی لایق بوده بقیه نالایق نه اصلا بحث لیاقت نبوده بحث ظرفیت و مقیاس و حکمت خدا بوده ، و اینکه خدا به هر کس هر نعمتی داده ممکنه به وسیله اون نعمت آزمایش بشه مثلا شخصی که ثروتمند باشه خدا با ثروتش آزمایشش می‌کنه تا ببینه آیا بخشنده هست ، آیا این ثروت رو از راه حلال به دست میاره، آیا این ثروت باعث فخر فروشی و خود برتر بینی اون شخص نمیشه ، و یا کسی که زیبا آفریده می‌تونه با زیبایی امتحانش کنه ببینه به واسطه این نعمت آیا مغرور میشه ، یا از زیبایی اش سوءاستفاده می‌کنه یا نه در مقابل کسی که فقیر آفریده با فقرش آزمایش میشه که آیا صبور هست ، آیا در فقر حلال و حرام رو رعایت می‌کنه یا نه ، ضمن اینکه مثلا کسی که فقیر باشه با توجه به توانایی ها و مسیرهایی که خدا براش گذاشته می‌تونه به موفقیت های بزرگی برسه مثل خیلی از افراد معروف و مشهور 

علاوه بر این خدا در آخرت به هر کس به همون اندازه که نعمت داده سوال می‌کنه شخصی که فقیر باشه خدا بواسطه فقری که تحمل کرده و سختی که در دنیا کشیده پاداش بزرگی در آخرت بهش عطا می‌کنه که خود اون شخص متعجب میشه و به خدا میگه من حاضرم اگه به دنیا برگردم فقیر تر از قبل باشم تا این پاداش بیشتر بشه ، اما شخصی که ثروت زیادی داره حساب و کتابش هم بیشتر و شاید حتی سنگین تر و سخت تر باشه به ویژه اگه مال حرام یا شبه ناک باشه ، یا افراد معلول ، خدا بدون شک بواسطه سختی که در این دنیا تحمل کردند بواسطه معلولیت شون اجری قرار داده ، حتی بعضی افراد معلول ذهنی یا جسمی شدید حتی تکلیف خاصی ندارند و نداشتن تکلیف یعنی راحت وارد شدن به بهشت ، 

علاوه بر اینکه برخی بی عدالتی ها مثل فقر ، فاصله طبقاتی ، جنگ ، گرانی و ... به دست انسان ها رقم خورده و ربطی به عدالت خدا نداره و البته که تنبلی ، سستی ‌‌‌‌‌هم باعث فقر میشه مثلا کسی که حاضر نیست تلاش کنه و سختی بکشه اما دوست داره وضع خوبی داشته باشه این ربطی به خدا نداره به خود شخص مربوط میشه.   

خلاصه اینکه در ظاهر ممکنه بی عدالتی باشه استغفرالله اما در واقع حکمت و شناخت خدا از توان و ظرفیت ماست و اینکه سرای آخرتی هست که خدا حق تمام افراد رو میده با توجه به شرایطی که داشتن خوب یا بد ، کاستی ها و کمبود ها یا قوت ها ‌و توانایی ها  ، هر کس باتوجه به نعمت هایی که خدا بهش داده.

بیشتر شبکه های اجتماعی باعث شده به فکر فرو برم.چون ادمای بیشتری رو دیدم و تفاوت های بیشتری رو حس کرد ...

یکی از آسیب های مهم فضای مجازی همینه مقایسه خودمون با بقیه که همه درگیرش هستیم واقعا و این قیاس فایده ندارد جز استرس، احساس عدم رضایت از زندگی خودمون ، لذت نبردن از چیزهایی که داریم ، پایین اومدن عزت نفس و اعتماد به نفس، افسردگی ، حسادت و .... که تمام این موارد انرژی منفی داره و دیگه همه میدونیم انرژی منفی چه بلایی سر روح و روان و جسم و زندگی ما میزاره ، یک حاج آقا حرف قشنگی زد گفت شیطان ما رو به چیزهای منفی سوق میده توجه ما رو به نداشته هامون جلب میکنه خدا به داشته ها و چیزهای مثبت و خوب ، ضمن اینکه به نظرم با انرژی مثبت میشه به نداشته ها رسید و از زندگی لذت برد اما با توجه به نداشته ها و انرژی منفی فقط پس رفت و هدر رفتن عمر و انرژی ماست