2777
2789
عنوان

باز نشدن لگن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 75 پست
گفت لگنت خوبه نامه نداد برا سز😔

خب اگه باز نشه مجبورن سز کنن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه توی 38 هفته باید سرویکس باز بشه؟😐 38 هفته و 3 روز زمانِ سزارین هست بانو برای زایمان طبیعی شما ...

خیلیا ۳۷ هفته هم زایمان کردن چرا من یک سانت هم باز نبود نگرانم..پنجشنبه هم باید برم ان اس تی 

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
از اونم میترسم😢😣شوهرمم اجازه نمیده 

اجازه نمیده؟؟

ینی چی؟؟

دلیلشون چیه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

زود نیست؟ من 41 هفته بودم بعده کلی معاینه و گل گاو زبونو .. دکتر گفت 1 فینگری خخ ولی فردای همون روز با امپول فشار بچه اومد

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
خیلیا ۳۷ هفته هم زایمان کردن چرا من یک سانت هم باز نبود نگرانم..پنجشنبه هم باید برم ان اس تی  

خب اونایی که 37 هفته زایمان کردن مشکل شلی و بی کفایتی سرویکس داشتن😐

دهانه رحم قبل از 38 هفته اصلا نباید به صورت خوبخود باز بشه

شما nst رو بده اما بدون که الان وقتت نیست اصرار بیخود نکن منتظر باش عزیزم نهایتا یک هفته دیگه طبیعی دردا میان سراغت 

نهایتش اینه که عین من میری براحتی سزارین میکنی😄

.Pain🔥you made me a believer

هنوز زوده که اینقدخودتواذیت نکن اخه حالاچرامعاینه میشی من شب زایمان واسه اولین بارمعاینه شدم اره درد ...

دکترم گفت بیا معاینه کن خودمم میخواستم ببینم بعد اینهمه پیاده روی چقدر باز شده انگار نه انگار...میترسم تا اخر همینطور پیش بره

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫