2789

میگم روزی یازده دوازده ساعت خوابم میاد و چون خودش پزشکه میگه از نظر من این یه مشکل پزشکیه و نرمال نیست این قدر خمیازه بکشی یا کسل باشی

میگم می خوام کنکور شناور بدم که شانسم برای قبولی بیشتر باشه، مثلا زبان ایتالیایی

میگه دوست خودم که کنارم پزشکی می خونه از بهمن شروع کرده بود و فقط کافیه قلمچی ثبت نام کنی و برای هر آزمون صد خودتو بذاری

ولی بنظرم خیلی الکی امید میده چون مهندسی دولتی آوردن از بهمن تا تیرماه و جمع کردن این حجم از تست ها کار یه آدم خواب آلود مثل من نیس😵💫شاید بهتر باشه برم همین امروز منابع ایتالیایی رو بخرم چون بلدمش و فقط باید گرامر یاد بگیرم و دستور

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید کمبود اهن، ویتامین دی داری، خواب با کیفیت نداری و... کسل بودن دلیل داره. یه آزمایش بده

بستگی داره چقدر خونده باشی اگه پایه قوی باشه و همت کنی میشه. یه چیزی بخون که بازارکار داشته باشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

زبان اسپانیایی بده خیلی بهتره

اتفاقا اول اسپانیایی شروع کرده بودم بعدش ایتالیایی

ولی کنکور زبان اسپانیایی نداریم و باید با انگلیسی وارد دانشگاه بشی و از طرفی توی ایران نمیشه برای مقاطع بالاتر ادامه تحصیل داد

اتفاقا اول اسپانیایی شروع کرده بودم بعدش ایتالیاییولی کنکور زبان اسپانیایی نداریم و باید با انگلیسی ...

عع من فکر میکردم ایتالیایی نداریم و اسپانیایی داریم

منم کنکور زبان انگلیسی دادم

ببین بین زبانا چینی و انگلیسی خیلی بهترن

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم