الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کی میتونه بهم بگه الان هفته چندمم؟ ۲۷ اسفند اولین روز آخر پریودم بوده ۷فروردین و ۱۲ فروردین ...
اگه بینیشو بگیریم یعنی 12 فروردین تقریبا الان 5 هفته ای ولی طبق چیزی که دکترا از تاریخ پریود میگن که به نظرم اشتباست چون خودم با حساب خودم زایمان کردم نه تاریخی که دکتر داد الان تقریبا 8 هفته ای. منم تاریخ زایمانم دو هفته بیشتر از تاریخی که دکتر داده بود زایمان کردم یعنی با تاریخ نزدیکیم که مطمئن بودم همون تاریخ باردار شدم
تقریبا تاریخامون عین همه من اولین روز آخرین پریودم 1 فروردین بود و فک کنم 13 یا 14 بود.... الانم همش حالت تهوع دارم از بوی غذا بدم میاد سرم درد میگیره. بتامم ده روز بعد عقب زدن 2500 بود واسه شما چند بود؟
منم اوایلشم هنوز دوشنبه انشاالله میخام برم دکتر ولی چیزی ک کشف کردم هفته رو از اولین روز اخرین پریود ...
دکتر چون تاریخ رابطه رو نداره معمولا از تاریخ پریود حساب میکنن ولی درست نیست. من طبق رابطم حساب کردم بچم درست همون تاریخ بدنیا اومد و تاریخ اولین سونو ها هم دقیق تره تا تاریخی که دکتر میده. تاریخ سونو من با زایمانم 2 روز اختلاف داشت در صورتی که دکتر دو هفته زودتر زده بود