2789

اول راستش اسپانیایی بلد بودم بعدش به خاطر شباهتشون رفتم ایتالیایی رو یاد گرفتم- بیشتر توی مکالمه تمرین کردم و ترجمه و هنوز گرامر بلد نیستم -

رشتم ریاضیه و بدنم ریخته بهم- کلا شب ها هشت ساعت و ظهر ها دو سه ساعت می خوابم و این وضعیت دو سال من هست! درسم بد شد تا حدی که امتحانات ترم هم توشون موندم چه برسه به کنکور - در ماه، ۱۰ روزش رو پریودم

از طرفی این قدر وزن کم کردم که با قد ۱۶۴ نزدیک به ۴۵ کیلو شدم

گفتم شاید برم کتابخونه دیگه خوابم نبره چون تو اتاق نیستم ولی اون جا هم مدام خمیازه می کشیدم و چشم هام پر از اشک میشد

بنظرم چون زیاد زبان ایتالیایی متقاضی نداره، برم منابع زبان اصلی کنکورش رو که یکی دو تا کتاب بیشتر نیست بگیرم و تا تیرماه مثل خر بخونم که حداقل یه چیزی بشم چون الان هیچی نیستم🫠💔

البته کلا ایتالیایی رو به خاطر مهد فشن و مد لباس بودنشون و ذوق و استعدادشون در پخت و سرو دسر خیلی دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم زبان ایتالیایی رو جدا ادامه بده همون کلاس های آنلاین رو برو دانشگاه یک رشته بخون که بازار کار داشته فوقش قبول نشدی برو آزاد خودم زبان تایلندی و کره ای و انگلیسی می خونم رشته حسابداری هم هستم آزاد

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

جدای این که ارزش داره یا نه...کنکور زبان اصلا آسون نیست، اصلا

زبان انگلیسی نیست و زبان اصلیه

آخه دو تا دوست دارم یکیشون رتبه یک روسی و یکیشون رتبه شش فرانسه شد و هر دو گفتن توی چند ماه خودشون رو جمع میکنن

میتونی تدریسِ زبان ایتالیایی رو بدی ولی بنظرم زبانِ انگلیسی بهتره قشنگم اگه بلدی اون رو ادامه بده چون میتونی معلم بشی یا حتی مترجم یا حتی تیچر خارج از مدرسه البته اگه دوس داشتی ها ولی زبان انگلیسی بهتره

زبان انگلیسی نیست و زبان اصلیهآخه دو تا دوست دارم یکیشون رتبه یک روسی و یکیشون رتبه شش فرانسه شد و ه ...

کسی با زبان فرانسه خودشو جمع میکرد منو باید خیلی وقت پیش میدزدیدن میبردن فرانسه 😅

⁦⁩⁦

آره غیر انگلیسی ها که خیلی متقاضی نداره ولی برای آموزش خیلی بازار خوبی داره

کنکور میخوای ايتاليايي بدی یا انگلیسی؟ انگلیسی سطح خیلی خوبی میخوادا جدیدا بعضی سوالاشون از منابع دکترا میاد