2777
2789
شما خودت وازلین رو امتحان کردی؟؟

وازلین بعد دوسه ماه واقعا پر پشت میکنه اما موهارو زبر میکنه خیلی بدددده

قطره چشم بزنین رو ابروهاتون واقعا معجزست ن زمخت میکنه موهارو ن چیزی نرم قشنگ😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلین بعد دوسه ماه واقعا پر پشت میکنه اما موهارو زبر میکنه خیلی بدددده قطره چشم بزنین رو ابروهاتون ...

قطره چشم اولین باره میشنوم 

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......
امتحان کردین؟؟

اره من امتحان کردم.همیشع هر وقت مدل ابرومو دوست نداشتم واسه که زود در بیاد زدم.سر ی هفته پر شده

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ
چه خوشگله ماشالا

داغونش کردم 😖😖😖 تاجش رفتم تیغ بزنم وسطش رو شوهرم حواسم پرت کرد ..چیز کردم توش😭😭😭😂😂😂

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
داغونش کردم 😖😖😖 تاجش رفتم تیغ بزنم وسطش رو شوهرم حواسم پرت کرد ..چیز کردم توش😭😭😭😂😂😂

خرگوشک و قرص اچ دی حل کن بزن درمیاد

افسانه یِ حیات حرفی جز این نبود     یا مرگِ آرزو یا آرزویِ مرگ
خرگوشک و قرص اچ دی حل کن بزن درمیاد

مرسی عزیزم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بنظرم كسي ك از اول ابروهاش كم پشت بوده ديگ قطره و اينا تاثير نداره مث خودم 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!