2777
2789
چه زود جنین دیده شده.باید ساک ۲۰میلیمتر باشه تا جنین دیده بشه.

سلام من ۵ هفته و ۵ روزم بود تو سونو... فقط ساک به اندازه ۱۰ونیم نشون داده. جنین با مایع زرد نبود 😣😣 یعنی پوچه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته پوچه. دو هفته بعدش بری جنین هم هست.دوست من هم تو پنج هفتگی فقط ساکش دیده شد.دو هفته بعدش جنین با قلبش هم بود. بخودت استرس نده عزیزم

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

سلام استارتر عزیز

بر اساس چیزی که در توضیحاتتون نوشتید، اندازه جنین ۹ و کوچکتر از ساک حاملگی که ۱۳ هست. اما تاپیک رو بر عکس زدید. 

ممکنه بگید بارداریتون چطور پیش رفت؟

چون برای من ساک باداریم از طول جنینمcrlکوچکتر بود که متاسفانه در هفته ۹ ضربان قلبش متوقف و سقط شد😔😔😔

خیلی ذهنمو درگیر کرده که چرا😭😭

سلام استارتر عزیز بر اساس چیزی که در توضیحاتتون نوشتید، اندازه جنین ۹ و کوچکتر از ساک حاملگی که ۱۳ ...

سلام.دکتر بهم هپارین وآسپرین داد برای رشد جنین ولی متاسفانه فایده نداشت و هشت هفته سقط شد

سلام.دکتر بهم هپارین وآسپرین داد برای رشد جنین ولی متاسفانه فایده نداشت و هشت هفته سقط شد

خیلی متاسفم عزیزم. درکتون میکنم خیلی سخته چون خودمم تجربش کردم. اما مطمین باش خیری در کار بوده. اگر خدای نکرده  بچه با نقص متولد میشد عذابش هم برای پدر مادره و از اون بیشتر واسه خود بچه.

راستی ایا شما با کلومیفن باردار شده بودید یا بدون قرص? ممکنه عوارض این دارو باشه?

و اینکه تخمدان پلی کیستیک نداشتید قبل بارداری?