2777
2789
عنوان

1سالو نیمه عقدم

522 بازدید | 43 پست

یک سالو نیمه عقدم مادر خانواده شوعرم وضعشون خوبع ولی همش بم میگن نداریم هیچ کاری برام نکردن...به اختلاف خوردیم بخاطر بی احترامیاشون نع برا مسائل مالی بلکع برا شعور نداشتن بخاطر رفتارو زبونشون ...س ماه با شوهرم نرفتیم خونشون تا پدر بزرگش واسطه شد شوهرمو برگردوند ولی انگاری من اصلا نیستم...مادرش جوون هست ولی شعور نداره هرچی گم میکنه میگه تو برداشتی یا تیکه میندازه برا همه چی...توقع داره دست شویی خونشم بشورم....از همون اولم گفتن ما نداریم عروسی بگیریم و خونه بدیم...اما برا دخترشون 70ملیون ماشین خریدن و صد تومن پول دادن خونه رهن کردن که دختر مجرد همسن من دوس داره مجردی زندگی کنه کل لوازم خونم گرفتن براش....بعد ما حتی نمیتونیم عروسی بگیریم....رونده و مونده شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط و فقط خودت  و شوهرت

والا مادر شوهرای مام گفتن نداریم ازونور برا خودشون زمین میخریدن. شده یه مراسم کوچیک بگیرین، اینکارو بکنین و برین سر خونه زندگی خودتون.  اونا برا شما کاری نمیکنن

شوهرت طرف اوناس?واکنشش چیه?

نه شوهرم پشت منه همو خیلی میخایم تو این بحثاشونم نبودم خودشون دعواشون میشه میچه عروسمون دعوا راه انداخته ....دیوانه کردن هم منو هم شوهرمو 

شوهر منم خودش عروسی رو میگیره پدر شوهرم ک فوت کرده هیچ تازه مادرشوهرمم باوجود پنج تا پسر بزرگتر شوهرم که از همه کوچیکتره نگه میداره واسش یه خونه جدا خریده دیگه ببین ماچقد بدبختیم

سرمایه ام تویی...❤از تمام دنیا فقط امینم👫💍بعدشم تیکر تولدم و عروسیمه👰🤗
خب از شوهرت انتظار داشته باش اونا در قبال تو وظیفه ای ندارن

چرا ندارن همه خانواده ها ب دختر جهیزیه میدن ب پسر خرج عروسی ...تولد منو خاهر شوهرم ی هفته فرقشه ...اونا فرستادن گرجستان گوشی 4تومنی خریدن ب من گفتن نداریم شرمنده...همه روز پدرو مادر تولدشونم من کادو و کیک میگرفتم اما همون ی کادو ندادن دستم دلم خوش شه