2777
2789

میخوام تو پارکینگ خونمون به صورت ال پارک کنم. یه ستون سمت راست ماشینمون هست که همیشه اونو نشونه میگیرم. یعنی با دنده عقب که میام به سر ستون که رسیدم فرمونو به راست میچرخونم. ولی مثل پارک ال نمیشه....نمیدونم کجا اشتباه میکنم... 

لطفا هر کی تجربه داره کمکم کنه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی داری دنده عقب میری،سرعت چرخاندن فرمون وگازت باید هماهنگ باشه،زمان شروع به چرخاندن فرمون درسته،و ...

قربونت بشم خوب متوجه شدی منظورمو گلم

فکر کنم باید دقت کنم به محض راست شدن قسمت جلو ماشین فرمونو برخلاف جهت بچرخونم

اینجارو دیر میچرخونم یعنی خیلی زود جلو ماشین به چپ منحرف میشه و میخواد به ماشین پارک شدع بغلی بخوره....

میرم توی پارکینگ و تمرین میکنم مرسی عزیزم...

باید تا جایی بیای که ستون رو از مثلثی پشت ماشین ببینی بعد سریع فرمونو بشکنی و بیای داخل

عزیزم من به محض اینکه عقب ماشین به سر ستون میرسه شروع به چرخاندن فرمون به سمت راست میکنم. مثل واسه پارک ال....

یعنی زودتر باید بچرخونمش؟ شیشه ماشینمون مثلثی نداره....

عزیزم من به محض اینکه عقب ماشین به سر ستون میرسه شروع به چرخاندن فرمون به سمت راست میکنم. مثل واسه پ ...

یعنی وقتی ستون میرسه به چراغ عقب ماشین؟خب اره دیره دیگه ی مقدار 

خودت مثلا ی پرایدو تصور کن قاعده ش اینه که مخض دیدن ستون از مثلثی پشت فرمونو بچرخونیم خب مثلثی با ته ماشین فاصله داره پس قبل رسیدن به ته ماشین باید بچرخی باید اینقد تمرین کنی تا زمانش دستت بیاد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴