دوستان الان من بر اساس اخرین پریودیم میشم ۱۲ هفته و ۴ روز چن روز با سونو فرق داره؟
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
عزیزم دلیلی نداره که فرق داشته باشه ولی تا دوهفته جلوتر یا عقب تر میگن عب نداره
اخه میخام ۱۲ هفته و چن روزم از نظر سونو گرافی باشه بد برم سونوی ان تی خیالمو راحت کنم بدممیاد هی استرس هی استرس ادم میمیره و زنده میشه تا جواب بدن
واي خوشبحالت چه تحملي داري دستت رو سر من😂😂 اما بدون بهترين كارو كردي
ن خدا نکنه دستم رو سرت تو باشه اخه من دوبار سقط داشتم بخاطر مشکل ژنتیک بد دیگ هردفعه میرفتم میگفتن قلبش تشکیل شده خوشحال میشدیم یک ماه بعد دوباره ناامید میشدیم ایندقعه گفتم جایی نمیرم تا ۱۳ هفته بشه بد برم از استرسم امون باشم.ولی این یک ماه چقد دیر گذشت برام😔
قربونت بشم.ان شاالله دله همه ی مامانای منتظر شاد بشه.خیلی ذوق میکنم یگی میاد اینجا میگه بالخره مامان شد و بیبی چک مثبت نشون میده.خدا ب حق حضرت زهرا دله هممونو شاد کنه