2821
2789

مثلاماهرفروشگاه مناسبی که میریم خریدمیادبمامیچسبه مارومعرفی کنیدکه قسطی وچکی ازش خریدبکنیم

طلافروش اشناداشته باشیم اینقدرمیپرسه تابهش بگیم کجاست وبره پیشش خریدبکنه

هراطلاعاتی مفیدیی روانقدرمیپرسه تابگیم

حالاخودش شوهرش دوتاکارداره

کاراولش وکاری نداریم

کاردومش یه نیسان خریده بودپاره وقت روش کارمیکردماهم ازش پرسیدیم تاماهم بخریم روزهایی که شوهرم بیکاره شیفت نیست روش کارکنه میگه وایی شماچقدرحسودین دنبال زندگی منید

من چه میدونم کارمیکنه یانه

یه روزمیگه بیکاره

یه روزمیگه کلی کارداره تامامتوجه نشیم

متاسفانه فامیل نزدیک هم هستیم من که ارتباط هم تقریبن باهاش قطع کردم بازتابفهمه چیزیی خریدم یاکاریی کردم سریع زنگ میزنه به مامانم یاخواهرم تابپرسه من چیکارمیکنم وسردربیاره 😏

ایندفعه که زنگ زد کاملن رک بهش بگو خوشت نمیاد تو زندگیت دخالت کنه بعدشم سعی کن کلا باهاش ارتباط نگیری اینجور آدما واقعاااا مریضن ازشون دوری نکنی اعصاب خودت بهم میریزه

مازندران ما زنده در آن🌊🏕/ مازندران زادگاه شیران جای فدای میهن است/ فرزند ایران همیشه در نبرد و در شکن است 🥀🖤 مازندران من ای خاک پر گوهر/ خونم فدایت جان و سرم برای تو سپر⛰🫂♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنظرت حسوده یابدجنس؟

آدمایی با این تایپ شخصیتی عقده های قدیمی زیادی دارن یا بصورت ناخودآگاه تو ذهنش شمارو با خودش مقایسه میکنه پس در نتیجه حسوده و آدم حسود خوب کسیو نمیخواد پس بدجنسم هست

مازندران ما زنده در آن🌊🏕/ مازندران زادگاه شیران جای فدای میهن است/ فرزند ایران همیشه در نبرد و در شکن است 🥀🖤 مازندران من ای خاک پر گوهر/ خونم فدایت جان و سرم برای تو سپر⛰🫂♥️

میگن متاسفانه هرچقدربگم فایده ایی نداره

خب دیگه نباید بگن منم از اینا دارم هرچقد میگم از من اطلاعی ندین بازم خبرا میرسه به گوششون چه کنم

از دی ماه ۱۴۰۴ بین زمین و هوا زندگی میکنم. یعنی میشه اون غیرممکنه ممکن بشه!!😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز