2777
2789
عنوان

شیر خشک و تپلی

| مشاهده متن کامل بحث + 8308 بازدید | 23 پست
نه اگه اینطور بود پس من چرا از بچگی لاغر مردنی ام😂دخترمم شیرخشکیه خیلیم نرماله وزنش پف هم نداره

حالا من شما رو نمیدونم

ولی عموما میگن، شیر خشک پف میاره

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=58939936]دوست داری ببینی من در خدمتم😀[/QUOTE

نهههه😨😨 عکستو دیدم بسه . ماشاالله تپل و تو دل برو هم هستی😵😵

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
اره الکی پف میکنن ی فامیل داریم ب بچش شیر خشک میده پف کرده شده پفیلا مشالله تکون نمیخوره انقد تپله

من حتی ی وعده هم تا حالا بهش شیرخشک ندادم.به نظرم بزرگترین ظلم در حق بچه اینه ک شیر داشته باشی و ندی و از نعمت شیرمادر محرومش کنی

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
من حتی ی وعده هم تا حالا بهش شیرخشک ندادم.به نظرم بزرگترین ظلم در حق بچه اینه ک شیر داشته باشی و ندی ...

اره اگه شیر داشته باشی شیر خشک بدی ظلمه واقعا

اصلا شیر مادر ی چیز دیگس

ادمک لال نباش پرو باش