2777
2789
عنوان

انتقال جنین فریز

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 90 پست
همسرمنم همش میگن ولش کن نمیخاد بری دکتر یا میشه یا نه ولی من میگن نمیشه که بی خیال بود

متاسفانه همسر من خیلی علاقه نداره بچه دار بشیم.منم ۳۲ سالمه و سنم بالا.از اونطرف خدا این مشکلم گذاشته تو کاسم.

این روبارم با التماس راضی شد.که نتیجه هم نداد.

متاسفم واسه زندگیم

اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من آخر این هفته تخمک کشی دارم؟ چرا درد؟ مگه بیهوشی نداره

چرا بیهوشی داره دردش بعد ب هوش اومدنه ولی همش بستگی ب مقاومت بدنت داره ک زیاد درد بکشی یا ن. من مردم اون روز زنده شدم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
متاسفانه همسر من خیلی علاقه نداره بچه دار بشیم.منم ۳۲ سالمه و سنم بالا.از اونطرف خدا این مشکلم گذاشت ...

الهی عزیزم همه شوهرها همین رو میگن ولی تا آخر تلاش کن من که از رو نمی رم خدا بزرگه😣

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
متاسفانه همسر من خیلی علاقه نداره بچه دار بشیم.منم ۳۲ سالمه و سنم بالا.از اونطرف خدا این مشکلم گذاشت ...

منم33سالمه همسرم بچه هم دوست داره ولی خب همراهم نیست واسه دکتر

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

چرا بیهوشی داره دردش بعد ب هوش اومدنه ولی همش بستگی ب مقاومت بدنت داره ک زیاد درد بکشی یا ن. من مردم ...

من که اصلا تحمل درد ندارم. به زور درد پریودمو تحمل میکنم. مسکن یا دارویی واسه کاهش درد نمیدن؟

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم ایشالا ک خدا ب همین زودی دامنتو سبز کنه ناراحت نباش هیچ یک از کارای خدا بی حکمت نیس

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
چرا بیهوشی داره دردش بعد ب هوش اومدنه ولی همش بستگی ب مقاومت بدنت داره ک زیاد درد بکشی یا ن. من مردم ...

خب خداروشکر بیهوش میکنن من 2ماه دکتر بهم فرصت داره اندومتریوز خفیف دارم این دوماه هم نشه باید برم ای وی اف

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

من که اصلا تحمل درد ندارم. به زور درد پریودمو تحمل میکنم. مسکن یا دارویی واسه کاهش درد نمیدن؟

واس من شیاف دادن, 2ساعتم بستری کردن سرم زدن

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
خودت برو گلم 

اخرش باید همینکارو کنم ولی ادم اینجور موقع ها نیاز به همراه داره مخصوصا که من به کسی نگفتم 

اخرش باید همینکارو کنم ولی ادم اینجور موقع ها نیاز به همراه داره مخصوصا که من به کسی نگفتم

عزیزم همه همین وضعیت رو دارن چون مردها زود خسته میشن کنار میکشن

برای بچه دار شدنم دعا کنید