2777
2789
عنوان

انتقال جنین فریز

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 90 پست
اخرش باید همینکارو کنم ولی ادم اینجور موقع ها نیاز به همراه داره مخصوصا که من به کسی نگفتم 

درکت میکنم. البته من همسرم همیشه همراهمه. فقط اینکه به هیچکس نگفتم. همه جا رو تنها میرم وقتایی که همسرم سر کاره. 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیشم اینه که هرجا میرم دکتر وقتی سنمو میگم با تعجب میگن پس چرا اقدام نمیکنی برای بچه؟؟؟

حالا باید کلی توضیح راجع به شوهرم بدم.

فامیل که میپرسه دلم میخاد آب شم برم تو زمین مجبورم بهونه های الکی بیارم.

امیدوارم همه شنا عزیزان که دارین برای بچه دار شدن تلاش میکنید به زودی زود با کمترین هزینه نتیجه بگیرید

اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را
من بیمارستان مهر میرم. اره خودم سالمم خداروشکر ولی مشکل ازشوهرم بود

میشه بگی چه مشکلی داره 

شوهره منم مشکل داره گفتن باید ای وی اف کنیم 

میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستی 😢😢😢😢😢
ببخشید گلم میشه بگین هزینه بار اول ودومت چقدر بوده .ایا فرق داره

من بار دومو سال91 انجام دادم بار دوم هزینه ها کمتره نسبت به اولین بار چون جنین فریز شده داری دیگه هزینه عمل تخمک گیری رو نمیدی