2777
2789
عنوان

پناهندگي يا اقامت آلمان

1282 بازدید | 34 پست

سلام خانوما كسي از بستگانتون ميشناسين كه پناهنده آلمان باشه يا اينكه بطور قانوني رفته باشه؟من براي برادرم ميپرسم بحث آيندشه لطفا هركي ميدونه راهنمايي كنه ثواب داره ممنون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پناهندگی اصلا خوب نیست

شاید برا 10 15 سال پیش خوب بود

ولی الان چون تعداد مهاجرا از کشورای بدبخت بیچاره مث سوریه و یمن و ... زیاد شده خیلی خیلی خیلی به سختی پذیرش میکنن و تو کمپ باید بمونن تو شرایط نامناسب

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ميخواد بره عزيزم ميخواستم ببينم كسي هست كه قانوني ببرتش

اگ خواست بره فقط قانونی بره چون نه تنها پناهندگی اینده ای براش نداره تازه براش بد میشه 

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
برادر من اونجاست. برای درس رفته. ولی همه کارای پذیرش و زبانو این چیزا رو خودش کرد چرا برادرت خودش کا ...

عزيزم ميشه بگين چجوري رفته و چقدر هزينه كرد؟چون برادر من اطلاعاتش در اين زمينه كامل نيست ..درخواست دوستي دادم گلم اگه ميشه قبول كنين صحبت كنيم

عزيزم ميشه بگين چجوري رفته و چقدر هزينه كرد؟چون برادر من اطلاعاتش در اين زمينه كامل نيست ..درخواست د ...

عزیزم من در جریان روند کاراش نبودم چون خیلی مستقله . اون زمان هم قیمت دلار فرق میکرد فک کنم هشتاد میلیون

پس برادرت چطور میخواد بره اگه اطلاعاتش کامل نیس؟

اينجوري ك فايده نداره ما ميخوايم آيندش خوب شه

اگه قانونی قبول کنن ک خوبه اگه کارش از الان اوکی شده اگه همه چیش مشخصه بره وگرنه جز عذاب چیزی واسش نداره

♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
عزیزم من در جریان روند کاراش نبودم چون خیلی مستقله . اون زمان هم قیمت دلار فرق میکرد فک کنم  می ...

اخه سنش كمه داريم راجبش تحقيق ميكنيم ببينيم به چه صورت هستش