2777
2789

بچه ها کیت تخمک گذاری چیه اصلا میشه منو راهنمایی کنید دوس دارم بدونم 

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه تقریبی میخوای باردار شی بگو یگم چی کار کنی

آره منم میخوام بدونم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

يه هفته از پري گذشت هرروز راس يه ساعت ميزاري

اولش يه خط ميوفته

بعد يكي كم رنگ يكي پررنگ كه يعني داري به تخمك گذاري نزديك ميشي

بعد روزاي بعد دوتا خط پررنگ شد يعني تا ٢٤ ساعت بعد تخمك گذاري ميكني

باز روزاي بعد كم كم كمرم ميشه و ناپديد

چرا پس؟

واسه بارداری مگه نمیخوای

میگن زمان تخمک گذاری شانس پسر شدن زیاده ولی چیزای دیگه هم دخیله مخصوصا که زن به اورگاسم برسه

لبنیات مصرف نکرده باشیم مخصوصا تواون ماه 

نمک زیاد مصرف کنید و چیزای گرم احتمال پسرشدتو زیاد میکنه وبی بازم دقیق نیست هرچی خدا  بخواد همونه

جز ای وی اف شدن که جنسیتو تعیین میکنه

آره منم میخوام بدونم

بعد از پایان پریود هر یک روز درمیون اقدام کنه تا پریودت میشه ۱۵ روز موقع اقدام زیر کمرت بالش بذار بعدم  سه ساعتم پاهاتو بزن ب دیوار وبعد شب نرو حمام شستو شو نکن من اینجوری طبق حرفای دکترم باردارشدم 

دخترم نفسمه ....

[QUOTE=58929349]خب من شوهرم پسر میخواد ولی من ب ارگاسم نمیرسم اصلا نمیدونم چطور حالتی هست

چند وقته ازدواج کردی؟؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا